طرز پخت سوپ بروکلی
مواد لازم جهت پخت سوپ بروکلی:
- کره: 50 گرم
- پیاز: دو عدد کوچک
- آب: دو لیتر
- آرد سفید: نصف فنجان
- کلم بروکلی: نیم کیلو
- آویشن: یک قاشق چایخوری
- آبلیموی تازه: نصف فنجان
- شیر یا خامه: یک پیمانه
طرز پخت
برای پخت سوپ بروکلی در یک قابلمه مناسب برای سوپ، کره را ذوب و سپس پیازهای نگینی را اضافه کنید و در کره تفت داده تا نرم شوند. آرد را به آن اضافه کنید تا بوی خامی آن از بین برود. بروکلی ها را که قبلاً شسته و خرد کردید، با آب و آویشن و آبلیمو کم کم به مواد داخل قابلمه اضافه و مخلوط کنید و بگذارید حدود یک ربع بجوشند. مواد را از قابلمه خارج کرده و در مخلوط کن برقی بریزید تا یکدست شوند. بعد از آنکه مواد کاملاً یکدست شد، دوباره در قابلمه ریخته و شیر یا خامه را به آن اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
توجه داشته باشید که نیازی نیست که سوپ بجوشد.
[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]
مقاله آموزشی «طرز پخت سوپ بروکلی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.
[/toggle]