طرز پخت سوپ کدو حلوایی

تبلیغات

مواد لازم جهت پخت سوپ کدو حلوایی:

  • روغن نارگیل خوراکی: یک قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده: یک عدد
  • زنجبیل تازه خرد شده: دو قاشق چایخوری
  • کدو حلوایی خرد شده: نصف یک کدوی کوچک
  • سیب زمینی: یک عدد
  • هویج: یک عدد متوسط
  • خامه یا شیر: نصف فنجان
  • آب مرغ: دو فنجان
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز پخت

برای پخت سوپ کدو حلوایی ابتدا روغن نارگیل را در قابلمه بزرگی بریزید و پیاز، هویج و سیب زمینی را پنج دقیقه تفت دهید. آب مرغ با دو فنجان آب را اضافه کنید و اجازه دهید مواد بپزد. کدو حلوایی خرد شده را با زنجبیل، نمک و فلفل به مواد در حال پخت اضافه کنید، زمانی که خوب نرم شدند با یک همزن تمام مواد را پوره کنید. سپس به دلخواه شیر یا خامه را اضافه کرده و هم بزنید و از روی حرارت بردارید.

توجه داشته باشید خامه همیشه در لحظه آخر اضافه می شود تا نَبُرد.

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت سوپ کدو حلوایی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

برچسب ها
نمایش بیشتر
تبلیغات
HiU Company

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

دکمه بازگشت به بالا