طرز پخت سوپ نخودفرنگی

مواد لازم جهت پخت سوپ نخودفرنگی برای 4 نفر:

  • سیب زمینی: 2 عدد بزرگ
  • پیاز خرد شده: یک عدد
  • نخودفرنگی تازه: 100 گرم
  • نعناع تازه: 5 شاخه
  • پنیر پارمزان: 85 گرم
  • کره: یک قالب
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

طرز پخت

برای تهیه سوپ نخودفرنگی، کره و روغن زیتون را با هم در ماهیتابه بریزید. کمی که داغ شدند، پیاز را داخل ظرف ریخته و تفت دهید. زیر شعله را کم کنید و بعد از سرخ شدن آن را داخل قابلمه بریزید. نخودفرنگی و سیب زمینی را جداگانه بپزید و سپس داخل مخلوط کن بریزید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.

این مخلوط را به پیاز داخل قابلمه اضافه کنید. کمی آب بریزید و بگذارید مواد جا بیفتند. نعناع را ریز خرد کنید و به سوپ اضافه نمایید. وقتی احساس کردید سوپ کمی مانده غلیظ شود، پنیر را داخل آن بریزید اما کمی از آن را هم برای تزئین روی سوپ کنار بگذارید. سوپ که به غلظت لازم رسید، آن را داخل ظرف مناسب ریخته و روی آن را با پنیر و کمی سبزی یا پیاز خام خرد شده، تزئین کنید.

نخودفرنگی، سرشار از فیبر است. بنابراین مصرف آن مانع از ابتلا به مشکل یبوست می شود.

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت سوپ نخودفرنگی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا