طرز پخت بریانی هندی

مواد لازم جهت پخت برنج بریانی هندی:

  • پیاز خرد شده: یک عدد
  • نمک: 2 قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
  • روغن: 3 قاشق سوپ خوری
  • برنج: نیم کیلو
  • عصاره مرغ: 4 لیوان
  • دارچین: به میزان لازم
  • هل: 2 عدد
  • زنجبیل: نصف قاشق چایخوری

مواد لازم جهت بخش میانی برنج:

  • پیاز: 2 عدد
  • سیب زمینی کوچک: 4 عدد
  • کره آب شده: 4 قاشق سوپ خوری
  • سیر خرد شده: 8 حبه
  • گوشت مرغ: نیم کیلو
  • نمک: یک قاشق چایخوری
  • زیره: یک قاشق چایخوری
  • ریشه زنجبیل خرد شده: یک قاشق چایخوری
  • گوجه فرنگی متوسط خرد شده: 2 عدد
  • نعناع خرد شده: 2 قاشق سوپ خوری
  • ماست کم چرب: 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه، پودر فلفل سیاه و زردچوبه: هر کدام نصف قاشق چایخوری
  • دارچین و هل خرد شده: هر کدام نصف قاشق سوپ خوری

طرز پخت

برای تهیه بریانی هندی، ابتدا سیب زمینی را به صورت ریز و مکعبی خرد کنید. سپس کره را در تابه داغ کرده و سیب زمینی خرد شده را در آن سرخ کنید. برای اینکه سیب زمینی بهتر سرخ شود می توانید درب تابه را بگذارید. بعد از سرخ شدن سیب زمینی آن را از تابه خارج کنید و مقداری روغن مایع به داخل تابه بریزید. سیر و پیاز خرد شده را به همراه زنجبیل در تابه ریخته و تفت مختصری دهید.

حالا گوجه ها را خرد کرده و به همراه نمک، فلفل، زردچوبه و زیره به داخل تابه اضافه کنید. مواد را با یکدیگر ترکیب کرده و حدود 5 دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا آب گوجه فرنگی گرفته شود. در مرحله بعد ماست، نعناع، دارچین و هل ساییده شده را با یکدیگر ترکیب کرده و به محتویات داخل تابه بیفزایید. بعد از یک تفت مختصر درب تابه را ببندید.

همراه با طی کردن مراحل بالا مرغ را نیز برای پختن بگذارید تا در این مرحله آن را به تکه های دلخواه خرد کرده و به مواد داخل تابه اضافه کنید. حالا درب تابه (با توجه به حجم غذایتان شاید نیاز به قابلمه داشته باشید) را بگذارید و اجازه دهید تا مایه میانی برنج خوب بپزد و تکه های مرغ نیز کمی ترد شوند.

در مرحله بعدی داخل قابلمه ای که قرار است برنج را در آن بپزید یک عدد پیاز خرد شده را با کمی روغن سرخ کنید. سپس برنج شسته شده را به همراه زعفران، هل و دارچین به پیاز اضافه کرده و خوب مواد را با یکدیگر ترکیب کنید. عصاره مرغ را روی حرارت داغ کرده و به همراه نمک به ترکیب برنج و ادویه جات اضافه کنید. سپس سیب زمینی سرخ شده و مایه ای که با مرغ آماده کرده بودید را به داخل قابلمه اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید.

این پلو به روش کته آماده می شود و به همین دلیل نیازی به آبکش کردن برنج نیست. بعد از اینکه آب برنج کم شد درب قابلمه را با یک دم کنی پوشانده و اجازه دهید برنج خوب دم بکشد.

نکته: بریانی هندی را می توانید با گوشت قرمز یا با گوشت مرغ تهیه کنید.

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت بریانی هندی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا