طرز تهیه شیر چای هندی

مواد لازم جهت تهیه شیر چای هندی برای 2 نفر:

  • شیر: یک لیوان
  • چای خشک (عطری): یک قاشق چایخوری
  • هل: 1.5 حبه
  • دارچین: یک سوم قاشق چایخوری

طرز تهیه

برای تهیه شیر چای هندی، ابتدا شیر را داغ کنید، تا زمان جوش آمدن شیر، هل را از پوست جدا کرده و با کمک آسیاب، خرد کنید. سپس به آن چای و دارچین را هم اضافه کنید. بعد از اینکه شیر جوشید، این مخلوط را به شیر اضافه کنید. به مدت 10 دقیقه شیر باید با این مواد بجوشد. سپس زیر شعله را خاموش کرده و شیر را از صافی رد کنید. سپس آن را در فنجان مناسب بریزید. روی آن را با کمی دارچین یا چوب دارچین ریز، تزئین کنید. چای را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.

نکته:

  1. چای باید حتماً خوش طعم و خوش عطر باشد تا طعم شیر – چای مناسب شود.
  2. می توانید چای خشک را هم همراه با هل به آسیاب اضافه کنید تا چای هم کاملاً خرد شده و خوب با شیر مخلوط شود.

منابع

مقاله آموزشی «طرز تهیه شیر چای هندی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا