طرز تهیه ترشی خرمالو
مواد لازم جهت تهیه ترشی خرمالو:
- خرمالو، هل سبز و فلفل سبز: هر کدام 8 عدد
- جوز هندی: یک عدد
- سرکه سفید و نمک: به میزان لازم
- زنجبیل تازه: 4 تکه
طرز تهیه
برای تهیه ترشی خرمالو، سرکه را در ظرفی ریخته و به مدت 10 دقیقه بجوشانید. سپس از روی حرارت برداشته و صبر کنید تا خنک شود. اینکار مانع از کپک زدن ترشی می شود.
خرمالوها را شسته و بگذارید تا خشک شود. به کمک نوک چاقو در انتهای خرمالو یک سوراخ کوچک ایجاد و داخل هر خرمالو را با یک هل سبز و یک فلفل سبز پُر کنید. سپس خرمالوها را در یک ظرف شیشه ای تمیز بچینید و میان آنها جوز هندی قرار داده و نمک و زنجبیل را روی آنها بریزید. در پایان سرکه سفید سرد شده را روی مواد ریخته، بطوریکه سرکه روی خرمالوها را بگیرد.
درب شیشه را ببندید و ترشی را در جای خنک نگهداری کنید. این ترشی پس از 15 روز آماده است.
منابع
مقاله آموزشی «طرز تهیه ترشی خرمالو»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.