طرز تهیه ترشی به

تبلیغات

مواد لازم جهت تهیه ترشی به:

  • به: یک کیلو
  • سرکه: یک لیتر
  • نمک: به میزان لازم
  • ادویه مخصوص ترشی (زیره، زردچوبه، گلپر، تخم گشنیز، تخم کرفس و…): به میزان دلخواه

طرز تهیه

برای تهیه ترشی به، ابتدا به ها را پوست کنده، قسمت سفت و هسته ها را جدا کرده و می شوییم و حدود یک ساعت روی یک پارچه تمیز می گذاریم تا آب اضافه اش گرفته شده و خشک شود.

در ظرف مناسبی سرکه و یک قاشق غذاخوری نمک و در صورت تمایل کمی ادویه مخصوص ترشی را با هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم. سپس تکه های به را در ظرف مناسبی که بهتر است شیشه ای یا سفال باشد ریخته، مایع ترشی را روی آن می ریزیم بطوریکه کامل روی تکه های به را بگیرد. درب ظرف را محکم بسته و در جای خنکی مانند یخچال می گذاریم البته در صورت تمایل می توانیم کمی گل کلم خرد شده هم به این ترشی اضافی کنیم؛ طعم آن را خیلی بهتر می کند.

منابع

مقاله آموزشی «طرز تهیه ترشی به»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه