طرز تهیه ترشی مخلوط

تبلیغات

مواد لازم جهت تهیه ترشی مخلوط:

  • گل کلم (گل گل شده): 2 کیلوگرم
  • خیار (خرد شده): 1 کیلوگرم
  • کرفس (ریز خرد شده): 3 ساقه
  • سیر (خرد شده): 13 حبه
  • هویج (خرد شده): 1 کیلوگرم
  • سیب زمینی ترشی (ریز خرد شده): 1 کیلوگرم
  • سبزی ترشی (مخلوطی از ترخون، جعفری، گشنیز، نعنا و کمی مرزه): 500 گرم
  • سرکه: حدود 14 پیمانه
  • ادویه ترشی (مخلوطی از گلپر، تخم گشنیز، سیاه دانه، پودر زنجبیل و جوز هندی): به میزان لازم
  • نمک و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه
گل کلم، خیار، کرفس، سیر، هویج، سیب زمینی و سبزی ترشی را درون ظرف بزرگی با هم مخلوط کرده، نمک، زردچوبه و ادویه ترشی را افزوده و مخلوط کنید. مواد آماده شده را درون ظرف شیشه ای بزرگی ریخته و شیشه را از سرکه پر کنید. دقت نمایید که روی مواد کاملاً با سرکه پوشانده شود.

سپس درب ظرف را محکم ببندید و به مدت سه هفته در جای مناسب قرار دهید تا ترشی بطور کامل آماده استفاده شود.

سعی کنید تا جایی که می توانید اندازه های مواد ترشی یک دست باشد و هنگام مخلوط کردن، کاملاً خشک شده باشند. حتی اگر مقدار خیلی کم هم آب بین آنها مانده باشد، باعث کپک زدن ترشی می شود.

تبلیغات
حراج شلوار مردانه با بهترین قیمت و پرداخت درب منزل در های یو استور

[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]

مقاله آموزشی «طرز تهیه ترشی مخلوط»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا دستور آشپزی فاطمه آرو در مجله سرآشپز به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.

[/toggle]

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا