طرز تهیه ترشی مخلوط

تبلیغات

مواد لازم جهت تهیه ترشی مخلوط:

  • گل کلم (گل گل شده): 2 کیلوگرم
  • خیار (خرد شده): 1 کیلوگرم
  • کرفس (ریز خرد شده): 3 ساقه
  • سیر (خرد شده): 13 حبه
  • هویج (خرد شده): 1 کیلوگرم
  • سیب زمینی ترشی (ریز خرد شده): 1 کیلوگرم
  • سبزی ترشی (مخلوطی از ترخون، جعفری، گشنیز، نعنا و کمی مرزه): 500 گرم
  • سرکه: حدود 14 پیمانه
  • ادویه ترشی (مخلوطی از گلپر، تخم گشنیز، سیاه دانه، پودر زنجبیل و جوز هندی): به میزان لازم
  • نمک و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه
گل کلم، خیار، کرفس، سیر، هویج، سیب زمینی و سبزی ترشی را درون ظرف بزرگی با هم مخلوط کرده، نمک، زردچوبه و ادویه ترشی را افزوده و مخلوط کنید. مواد آماده شده را درون ظرف شیشه ای بزرگی ریخته و شیشه را از سرکه پر کنید. دقت نمایید که روی مواد کاملاً با سرکه پوشانده شود.

سپس درب ظرف را محکم ببندید و به مدت سه هفته در جای مناسب قرار دهید تا ترشی بطور کامل آماده استفاده شود.

سعی کنید تا جایی که می توانید اندازه های مواد ترشی یک دست باشد و هنگام مخلوط کردن، کاملاً خشک شده باشند. حتی اگر مقدار خیلی کم هم آب بین آنها مانده باشد، باعث کپک زدن ترشی می شود.

تبلیغات
دریافت اپلیکیشن آپرا

[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]

مقاله آموزشی «طرز تهیه ترشی مخلوط»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا دستور آشپزی فاطمه آرو در مجله سرآشپز به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.

[/toggle]

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا