طرز تهیه ترشی انجیر

تبلیغات

مواد لازم جهت تهیه ترشی انجیر:

  • انجیر سبز: ۲ کیلو
  • شکر: ۲۵۰ گرم
  • سرکه (ترجیحاً سیب): یک لیوان
  • آب: یک لیوان
  • دارچین: یک قاشق چایخوری
  • ادویه مخصوص ترشی (زیره، گلپر، تخم گشنیز، تخم کرفس و…): به میزان دلخواه

طرز تهیه

برای تهیه ترشی انجیر، ابتدا در یک قابلمه آب، پودر دارچین، شکر و سرکه را ریخته و روی حرارت می گذاریم. در این فاصله انجیرها را که بهتر است ریز، سبز و کمی نارس باشد، شسته و وقتی آب اضافه اش رفت آن را به محتویات قابلمه اضافه کرده و حرارت را کم می کنیم تا آرام آرام بجوشد.

بعد از کمی جوشیدن شعله را خاموش کرده و قابلمه را ۲۴ ساعت کنار می گذاریم و روز بعد دوباره قابلمه را روی حرارت می گذاریم تا کمی بجوشد و این کار را سه بار طی سه روز تکرار کرده و روز آخر و در آخرین مرحله برای بهتر شدن طعم ترشی و البته به میل و ذائقه مان می توانیم کمی ادویه مخصوص ترشی را که شامل گلپر، تخم گشنیز، تخم کرفس، زیره، زردچوبه و… است به قابلمه اضافه کنیم.

در نهایت بعد از خنک شدن، ترشی را در ظرف مناسبی که بهتر است شیشه ای یا سفال باشد ریخته، در آن را محکم کرده و در جای سردی مانند یخچال می گذاریم.

منابع

مقاله آموزشی «طرز تهیه ترشی انجیر»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه