طرز تهیه ترشی بادمجان
مواد لازم جهت تهیه ترشی بادمجان:
- بادمجان: 2 کیلوگرم
- سیر: 2 بوته متوسط
- فلفل سبز شیرین: 10 عدد متوسط
- نعناع و گشنیز: هر کدام 3 قاشق غذاخوری
- تخم گشنیز سائیده شده: یک قاشق غذاخوری
- سیاه دانه: یک قاشق غذاخوری
- نمک: یک قاشق غذاخوری
- برگ گلپر: یک قاشق غذاخوری
- گلپر سائیده شده: یک قاشق غذاخوری
- سرکه انگور: به میزان لازم
طرز تهیه
برای تهیه ترشی بادمجان، ابتدا بادمجان ها را شسته و با پوست برش دهید و در قابلمه بریزید و روی آن را با سرکه پوشانده و با حرارت متوسط بپزید. وقتی بادمجان پخت، فلفل سبز را خرد کرده و به آن اضافه کنید و بگذارید تا نرم شود. سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید تا مواد سرد شود.
در این فاصله سیر و سبزیجات معطر را خرد کنید. پس از سرد شدن بادمجان، سیر و سبزیجات معطر را همراه با ادویه ها به آن اضافه و مخلوط کنید و به ظروف مورد نظر منتقل کنید. به همین سادگی ترشی بادمجان آماده است.
چند نکته مهم:
- چون مواد این ترشی پخته شده هستند، نیاز به سرکه ندارد. اما اگر پس از مخلوط کردن مواد احساس کردید ترشی شما خشک است و سرکه آن کم است، اندکی سرکه اضافه کنید.
- یکی دو روز بعد از تهیه ترشی می توانید آن را مصرف کنید.
- اگر فلفل سبزتان تند بود، 4 تا 5 عدد کافی است.
- ظرفی که انتخاب می کنید باید ظرف شیشه ای با درب محکم باشد.
- ظرف ترشی باید کاملاً تمیز و خشک باشد. چون هر گونه رطوبتی باعث خرابی ترشی و عمر کوتاه آن خواهد شد.
- ترشی را در یخچال نگهداری کنید.
منابع
مقاله آموزشی «طرز تهیه ترشی بادمجان»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.