طرز تهیه ترشی بامیه

مواد لازم جهت تهیه ترشی بامیه:

  • بامیه: 1 کیلوگرم
  • فلفل تند: یک عدد
  • سیر: یک حبه
  • نمک: 2 قاشق غذاخوری
  • نعناع و ترخون خشک: یک قاشق غذاخوری
  • سرکه: به میزان لازم

طرز تهیه

ترشی بامیه از جمله ترشی های جنوبی است که برای تهیه آن، ابتدا بامیه های سالم (درسته و بدون شکاف) را بشویید و ساقه هایشان را به صورت جداگانه کاملاً خشک کنید. چون خیس ماندن ساقه باعث می شود ترشی پس از آماده شدن زود خراب شود. سپس بامیه ها را همراه یک حبه سیر، یک عدد فلفل و مقداری سبزی خشک لایه به لایه در شیشه تمیزی بچینید تا پُر شود.

دو قاشق نمک به محتویات شیشه اضافه کنید و سرکه ولرم را روی آنها بریزید تا جایی که همه فضاهای خالی شیشه را بپوشاند. حالا درب شیشه را ببندید و آن را به مدت دو هفته در جایی خنک و دور از نور آفتاب قرار دهید تا ترشی آماده شود.

پس از آماده شدن ترشی، اگر قصد دارید آن را به مدت طولانی نگهداری کنید، در یخچال قرارش دهید.

منابع

مقاله آموزشی «طرز تهیه ترشی بامیه»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا