طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی

تبلیغات

مواد لازم جهت تهیه ترشی گوجه فرنگی:

  • گوجه فرنگی متوسط: ۳ عدد
  • گشنیز: ۵۰ گرم
  • جعفری: ۵۰ گرم
  • ریحان: ۱۰۰ گرم
  • سرکه سیب: یک لیوان
  • نمک: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برای تهیه ترشی گوجه فرنگی، ابتدا گوجه ها را شسته و در یک ظرف آبجوش می اندازیم و بعد از چند دقیقه آنها را خارج کرده و پوست شان را به راحتی می کنیم. سپس گوجه ها را خرد می کنیم و کنار می گذاریم. سبزی گشنیز، جعفری و ریحان را پاک کرده، شسته و در آبکش می گذاریم تا آب اضافه اش گرفته شود. البته از هر نوع سبزی که دم دست تان است می توانید استفاده کنید. فقط بهتر است که معطر باشد تا ترشی را خوش طعم کند.

سبزی ها را خرد کرده و در ظرف مناسبی می ریزیم سپس گوجه های خرد شده، نمک و سرکه را هم به سبزی های خرد شده اضافه کرده و خوب هم زده و مخلوط می کنیم و در نهایت ترشی را در ظرف شیشه ای یا سفال تمیز و خشکی ریخته و در جای خنک مانند یخچال می گذاریم و بعد از چند روز قابل استفاده است.

یادتان باشد ترشی گوجه فرنگی را بهتر است در حجم کم تهیه و زود مصرف کنید زیرا احتمال کپک زدگی آن در بلندمدت زیاد است.

نکته: بسته به ذائقه تان می توانید مقداری سیر را هم به مواد اضافه کنید.

منابع

مقاله آموزشی «طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه