طرز پخت فریتاتا گوجه فرنگی و اسفناج
مواد لازم جهت پخت فریتاتا گوجه فرنگی و اسفناج برای 4 نفر:
- روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده: یک عدد بزرگ
- گوجه فرنگی گیلاسی: 300 گرم
- اسفناج: 100 گرم
- پنیر پیتزا: 100 گرم
- تخم مرغ: 6 عدد
- ریحان: یک دسته
طرز پخت
برای تهیه فریتاتا گوجه فرنگی و اسفناج، فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. روغن را داخل ماهیتابه بریزید و پیازها را به مدت 5 تا 6 دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی شود. گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر تفت دهید تا نرم شوند. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید؛ اسفناج و ریحان را اضافه کنید.
سبزیجات آماده شده را درون ظرف مخصوص فر بریزید. پنیر را روی آن بریزید.
تخم مرغ را درون یک کاسه به خوبی مخلوط کنید. نمک و فلفل بزنید و به سبزیجات داخل ظرف اضافه کنید.
ظرف را برای 25 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن طلایی شود.
ارزش غذایی فریتاتا گوجه فرنگی و اسفناج
- 236 کیلو کالری
- 16 گرم چربی
- 7 گرم کربوهیدرات
- 6 گرم قند
- 2 گرم فیبر
- 16 گرم پروتئین
- 0.5 گرم نمک
منابع
مقاله آموزشی «طرز پخت فریتاتا گوجه فرنگی و اسفناج»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.