طرز پخت املت اسفناج اسپانیایی

مواد لازم جهت پخت املت اسفناج اسپانیایی برای 8 نفر:

  • اسفناج: 400 گرم
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: 10 عدد
  • سیب زمینی: 2 عدد بزرگ
  • پیاز: 1 عدد بزرگ

طرز پخت

برای تهیه املت اسفناج اسپانیایی، ابتدا اسفناج ها را در یک قابلمه بپزید؛ نیاز به سرخ شدن نیست، فقط کافی است آب اسفناج گرفته شود. سیب زمینی و پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. درون ماهیتابه، روغن بریزید و سیب زمینی و پیاز را به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا سیب زمینی نرم شود.

در مدت آماده شدن سیب زمینی، درون یک کاسه تخم مرغ ها را شکسته و به خوبی با هم مخلوط کنید. اسفناج را به سیب زمینی اضافه و بعد تخم مرغ ها را اضافه نمایید. درب ماهیتابه را گذاشته و حرارت را کم کنید تا به صورت قالبی پخته شود.

اگر ظرف مخصوص فر دارید، برای این مرحله می توانید از فر کمک بگیرید. تمام مواد را در ظرف مخصوص فر با هم مخلوط کنید و به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

نکته: یادتان نرود که نمک و فلفل را به میزان دلخواه تان اضافه نمایید!

ارزش غذایی املت اسفناج اسپانیایی

  • 209 کیلو کالری
  • 13 گرم چربی
  • 11 گرم کربوهیدرات
  • 2 گرم قند
  • 4 گرم فیبر
  • 12 گرم پروتئین
  • 0.4 گرم نمک

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت املت اسفناج اسپانیایی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا