طرز پخت کیک لامینگتون

مواد لازم جهت پخت کیک لامینگتون برای 6 نفر:

  • آرد: 250 گرم
  • کره (به دمای محیط رسیده): 125 گرم
  • شکر: 125 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شیر: 4 قاشق سوپ خوری
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
  • وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
  • نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
  • پودر قند: 400 گرم
  • پودر نارگیل: 200 گرم
  • پودر کاکائو: 100 گرم
  • آب جوش: 150 میلی لیتر

طرز پخت
کره و شکر را با همزن برقی، هم زده تا پف کند و کرم رنگ شود. سپس تخم مرغ ها را به آن افزوده و مجدد به مدت 2 دقیقه هم بزنید. بعد مخلوط شیر و وانیل را به آن اضافه کنید. آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و به مواد افزوده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید. سپس در قالبی به ابعاد 20 در 25 سانتی متری که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده، بریزید. بعد در طبقه وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 30 دقیقه بپزید.

لامینگتون آماده شده را بعد از خنک شدن به اندازه مربع های 4 در 4  سانتی متری برش بزنید.

پودر قند و پودر کاکائو را مخلوط کرده، سپس آب جوش را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً حل شود. لامینگتون برش زده را درون مایع آماده شده، بزنید. بعد درون پودر نارگیل بغلتانید و سرو نمایید.

لامینگتون یک کیک ساده، خوشمزه و معروف استرالیایی است که در جهان طرفداران زیادی دارد.

[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]

مقاله آموزشی «طرز پخت کیک لامینگتون»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا دستور آشپزی سارا عبهری در مجله سرآشپز به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.

[/toggle]

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا