طرز پخت کیک یزدی بدون فر

مواد لازم جهت پخت کیک یزدی:

  • آرد: یک پیمانه
  • شکر: نصف پیمانه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شیر: 5 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
  • وانیل: نصف قاشق مرباخوری
  • گلاب: 3 قاشق غذاخوری
  • پودر هل: نصف قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: نصف پیمانه

طرز پخت

برای تهیه کیک یزدی در ابتدا آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کرده و کنار می گذاریم. تخم مرغ ها را با شکر مخلوط کرده و با همزن می زنیم و کم کم سرعت همزن را اضافه می کنیم تا خمیر کرم رنگی درست شود. در حین هم زدن وانیل را هم اضافه می کنیم. بعد روغن مایع، شیر و گلاب را به ترتیب اضافه کرده و هم می زنیم.

در این مرحله آرد الک شده را همراه با پودر هل به مایع کیک اضافه کرده و با لیسک یا قاشقی مناسب به شکل دورانی هم می زنیم. فنجان یا قالب های کوچکی که برای کیک یزدی در نظر گرفته ایم را با کمی روغن چرب کرده و نصف آنها را از مایع پُر می کنیم. در قابلمه ای گود تا نصفه آب ریخته و روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید سپس فنجان ها را در آن قرار داده و حدود 15 دقیقه روی حرارت می گذاریم بعد شعله را خاموش کرده و روی در قابلمه دمکنی گذاشته و حدود 10 دقیقه کنار می گذاریم. بعد از اینکه کمی خنک شد کیک ها را از قالب درآورده و در ظرف مناسبی چیده، تزئین کرده و سرو می کنیم.

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت کیک یزدی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا دستور آشپزی مژده مظهری به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا