خانه / آموزش / سبک زندگی / غذا / طرز پخت ترافل شکلاتی
okko.ir

طرز پخت ترافل شکلاتی

مواد لازم جهت پخت ترافل شکلاتی به تعداد ۴۰ عدد:

  • کیک کره ای (خرد شده): ۳۰۰ گرم
  • شکلات سیاه: ۳۰۰ گرم
  • کره: ۶۰ گرم
  • خامه صبحانه: ۳ قاشق سوپخوری
  • مارمالاد زردآلو: ۲ قاشق سوپخوری
  • شکلات سفید: ۱۵۰ گرم
  • شکلات شیری: ۱۵۰ گرم

طرز پخت
شکلات سیاه و کره را به روش بن ماری (ذوب کردن با حرارت غیر مستقیم آب جوش) ذوب کنید. سپس مخلوط شکلات سیاه و کره، خامه و مارمالاد را به کیک افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید. سپس به مدت ۲۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

از مواد به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دست به شکل توپ حالت دهید.

شکلات سفید و شکلات شیری را به صورت جداگانه روی حرارت غیر مستقیم آب جوش ذوب کنید.

نیمی از توپ ها را درون شکلات سفید و نیمی دیگر را درون شکلات شیری بغلتانید و داخل سینی که در آن ورق آلومینیومی کشیده اید، قرار دهید. بعد دوباره داخل یخچال بگذارید تا کامل سفت شود.

این ترافل داخل ظرف در دار و در یخچال به مدت ۳۰ روز قابل استفاده است.

برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.

برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.

مقاله آموزشی «طرز پخت ترافل شکلاتی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا دستور آشپزی لیلا شکوری در مجله سرآشپز به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.

لقمه های انگلیسی

دیدگاه خود را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود. بخش های الزامی با * مشخص شده اند. *

*