طرز تهیه ترشی مخلوط
مواد لازم جهت تهیه ترشی مخلوط:
- گل کلم (گل گل شده): 2 کیلوگرم
- خیار (خرد شده): 1 کیلوگرم
- کرفس (ریز خرد شده): 3 ساقه
- سیر (خرد شده): 13 حبه
- هویج (خرد شده): 1 کیلوگرم
- سیب زمینی ترشی (ریز خرد شده): 1 کیلوگرم
- سبزی ترشی (مخلوطی از ترخون، جعفری، گشنیز، نعنا و کمی مرزه): 500 گرم
- سرکه: حدود 14 پیمانه
- ادویه ترشی (مخلوطی از گلپر، تخم گشنیز، سیاه دانه، پودر زنجبیل و جوز هندی): به میزان لازم
- نمک و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه
گل کلم، خیار، کرفس، سیر، هویج، سیب زمینی و سبزی ترشی را درون ظرف بزرگی با هم مخلوط کرده، نمک، زردچوبه و ادویه ترشی را افزوده و مخلوط کنید. مواد آماده شده را درون ظرف شیشه ای بزرگی ریخته و شیشه را از سرکه پر کنید. دقت نمایید که روی مواد کاملاً با سرکه پوشانده شود.
سپس درب ظرف را محکم ببندید و به مدت سه هفته در جای مناسب قرار دهید تا ترشی بطور کامل آماده استفاده شود.
سعی کنید تا جایی که می توانید اندازه های مواد ترشی یک دست باشد و هنگام مخلوط کردن، کاملاً خشک شده باشند. حتی اگر مقدار خیلی کم هم آب بین آنها مانده باشد، باعث کپک زدن ترشی می شود.
[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]
مقاله آموزشی «طرز تهیه ترشی مخلوط»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا دستور آشپزی فاطمه آرو در مجله سرآشپز به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.
[/toggle]