طرز پخت قلیه ماهی
مواد لازم جهت پخت قلیه ماهی برای 5 نفر:
- ماهی: 5 تکه
- آرد: 1 قاشق سوپ خوری
- روغن: به میزان لازم
- تمر هندی: 2 قاشق غذاخوری
- پیاز سرخ شده: 2 قاشق سوپ خوری
- سیر خرد شده: 5 حبه
- گشنیز خرد شده: 500 گرم
- شنبلیله خرد شده: 100 گرم
- نمک، فلفل و ادویه: به میزان لازم
طرز پخت
ابتدا ماهی را با کمی نمک سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.
گشنیز و شنبلیله را با هم سرخ می کنیم؛ پیاز سرخ شده و نمک، فلفل و ادویه را هم به آن اضافه می نماییم. تمر هندی را با دو لیوان آب مخلوط کرده و بعد از یک ساعت که تمر هندی در آب ماند، آن را در صافی می ریزیم و سپس به قابلمه اضافه می کنیم. آرد را هم با آب مخلوط کرده و به غذا اضافه می نماییم و می گذاریم با حرارت کم غذا جا بیفتد. در آخر هم تکه های ماهی را اضافه می کنیم.
قلیه ماهی غذایی جنوبی است اما در شمال کشور نیز پخته می شود. در شمال کشور از گردوی آسیاب شده نیز در پخت قلیه ماهی استفاده می کنند.
در هر بار کم یا زیاد کردن چاشنی، غذا را بچشید تا غذا طعم دلخواه را بگیرد.
[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]
مقاله آموزشی «طرز پخت قلیه ماهی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا کتاب با هم به آشپزخانه برویم، نوشته ی فاطمه فهیمی از انتشارات نظری، منتشر شده در اردیبهشت 1392 با شابک 4-104-289-600-978 به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.
[/toggle]