طرز پخت کوکو تره

تبلیغات
راهنما و نیازمندی های رایگان خرید و فروش، استخدام و خدمات در ایران

مواد لازم جهت پخت کوکو تره:

  • تره: یک کیلوگرم
  • سیر رنده شده: چند حبه (به دلخواه)
  • تخم مرغ: ۵ تا ۶ عدد
  • گردوی خرد شده: یک استکان
  • گردوی خرد نشده: ۶ عدد
  • زرشک: ۵۰ گرم
  • روغن: به میزان لازم برای سرخ کردن
  • نمک و فلفل: به میزان دلخواه

طرز پخت

برای تهیه کوکو تره، ابتدا تره ها را شسته و بعد از آنکه آب آن کاملاً خشک شد آن را ریز و نگینی خرد کنید. سیر، تخم مرغ، نمک و فلفل را کاملاً با آن مخلوط کنید و خوب هم بزنید. برای عطر و طعم بهتر می توانید از سیر تازه استفاده کنید.

روغن را درون تابه داغ کنید و نیمی از مواد را در تابه بریزید. سپس درب تابه را بگذارید تا کمی خودش را بگیرد. بعد گردوی خرد شده و زرشک را روی سطح کوکو پخش کنید و بقیه مایه کوکو را روی آن بریزید. گردوهای درسته را روی سطح کوکو بگذارید و کمی فشار دهید. بعد درب تابه را بگذارید تا خودش را بگیرد و کاملاً بپزد. سپس آن را پشت و رو کنید.

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت کوکو تره»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

تبلیغات کتاب های کدینگ آموزش زبان انگلیسی
برچسب ها
نمایش بیشتر
تبلیغات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

دکمه بازگشت به بالا