طرز پخت کوکو تره

تبلیغات

مواد لازم جهت پخت کوکو تره:

  • تره: یک کیلوگرم
  • سیر رنده شده: چند حبه (به دلخواه)
  • تخم مرغ: ۵ تا ۶ عدد
  • گردوی خرد شده: یک استکان
  • گردوی خرد نشده: ۶ عدد
  • زرشک: ۵۰ گرم
  • روغن: به میزان لازم برای سرخ کردن
  • نمک و فلفل: به میزان دلخواه

طرز پخت

برای تهیه کوکو تره، ابتدا تره ها را شسته و بعد از آنکه آب آن کاملاً خشک شد آن را ریز و نگینی خرد کنید. سیر، تخم مرغ، نمک و فلفل را کاملاً با آن مخلوط کنید و خوب هم بزنید. برای عطر و طعم بهتر می توانید از سیر تازه استفاده کنید.

روغن را درون تابه داغ کنید و نیمی از مواد را در تابه بریزید. سپس درب تابه را بگذارید تا کمی خودش را بگیرد. بعد گردوی خرد شده و زرشک را روی سطح کوکو پخش کنید و بقیه مایه کوکو را روی آن بریزید. گردوهای درسته را روی سطح کوکو بگذارید و کمی فشار دهید. بعد درب تابه را بگذارید تا خودش را بگیرد و کاملاً بپزد. سپس آن را پشت و رو کنید.

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت کوکو تره»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

برچسب ها
تبلیغات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط