طرز پخت سوپ عدس

مواد لازم جهت پخت سوپ عدس برای 4 نفر:

  • عدس خام: 4 فنجان
  • هویج خرد شده خام: 2 فنجان
  • آب مرغ بدون چربی: یک لیوان
  • اسفناج خرد شده: 1.5 لیوان
  • سیب زمینی استامبولی شده و خرد شده: 2 فنجان
  • پودر آویشن: نصف قاشق چایخوری
  • دارچین و زردچوبه: یک سوم قاشق چایخوری
  • نمک: به میزان لازم

طرز پخت
عدس ها را پاک کرده و بشویید. سپس آنها را همراه با کمی آب داخل قابلمه بریزید تا بپزد. در این فاصله، هویج ها را پوست کنده، بشویید و به شکل دلخواه خرد کنید. سیب زمینی ها را پوست کنده، بشویید و خرد کنید. اسفناج ها را پاک کرده، خیس کنید و بعد از 5 دقیقه بشویید و بگذارید آب آن برود. سپس اسفناج ها را هم خرد کنید.

بعد از اینکه عدس کمی نیم پز شد به آن پودر آویشن، دارچین و زردچوبه را اضافه کرده و 2 لیوان آب جوشیده نیز اضافه کنید. کمی بعد، ابتدا هویج را به عدس ها اضافه کنید. هویج که نیم پز شد، به آن اسفناج خرد شده را اضافه نمایید. 20 دقیقه مانده به سرو سوپ، آب مرغ را اضافه کرده و بعد سیب زمینی ها را اضافه کنید. زیر شعله را کم کنید تا سوپ عدس کاملاً جا بیفتد.

چند نکته:

  1. چاشنی این سوپ می تواند آب لیموترش تازه باشد. البته می توانید در مرحله آخر پخت، همراه با اضافه کردن آب مرغ، کمی غوره تازه به سوپ اضافه کنید.
  2. می توانید علاوه بر موارد مذکور، کمی هم شلغم (در فصل آن) به سوپ بیفزایید.

[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]

مقاله آموزشی «طرز پخت سوپ عدس»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

[/toggle]

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا