پیاز سفید یا قرمز؟
پیاز قرمز و سفید، هر دو شیرین هستند و طعم ملایمی دارند که از آنها افزودنی خوش طعمی برای انواع غذاها میسازد. اما در بحث تغذیه، زور پیاز قرمز اندکی از پیاز سفید بیشتر است! پیاز سفید و قرمز هر دو کم کالری هستند و 100 گرم پیاز قرمز 37 کالری دارد، در حالی که همین مقدار از پیاز سفید حاوی 42 کالری است.
استفاده از این دو ماده غذایی کم کالری در رژیم غذایی کمک میکند کالری روزانه و در نتیجه وزن خود را کنترل کنید. 100 گرم پیاز قرمز با 2 گرم فیبر در مقایسه با همین مقدار پیاز سفید که 1.2 گرم فیبر دارد، منبع بهتری است. اگرچه هر دو نوع پیاز فیبر خیلی بالایی ندارند، اما به ازای هر 1000 کالری از آنها که مصرف شود، 14 گرم فیبر به بدن شما میرسد.
پیاز سفید و قرمز هر دو منبع خوبی از ویتامین C هستند و هر 100 گرم از آنها 10 درصد از ویتامین C روزانه شما را تامین میکنند. این ویتامین محلول در آب برای ساخت کلاژن، پروتئینی که به التیام زخم کمک میکند و تقویت سیستم ایمنی لازم است. ویتامین C همچنین آنتی اکسیدانی است که رادیکالهای آزاد مخرب در بدن را از بین میبرد. پیاز سفید و قرمز هر دو کلسیم دارند و 2 درصد از آهن مورد نیاز روزانه بدن را نیز تامین میکنند.
پیاز سفید و قرمز حاوی فلاونوئید، آنتی اکسیدانی که از شما در برابر بیماریهای قلبی، سکته و برخی از انواع سرطان محافظت میکند نیز هستند. تمرکز فلاونوئید در لایه خشک و بیرونی پیاز بیشتر از لایههای درونی آن است و پیاز قرمز بیشتر از پیاز سفید فلاونوئید دارد.