طرز تهیه کرامبل گلابی و توت سیاه

مواد لازم جهت تهیه کرامبل گلابی و توت سیاه:

  • گلابی رسیده متوسط (بدون پوست و مکعبی خرد شده): 4 عدد
  • شکر دانه ریز: 100 گرم
  • توت سیاه: 250 گرم
  • آرد: 200 گرم
  • کره (خرد شده به قطعات کوچک): 100 گرم
  • پسته خرد شده: 85 گرم
  • نمک: به میزان لازم
  • پودر شکر و بستنی (برای تزئین): به میزان دلخواه

طرز تهیه

برای تهیه کرامبل گلابی و توت سیاه، ابتدا فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بطور کامل گرم شود. سپس گلابی ها را در ظرفی متوسط بریزید و در فر قرار دهید تا کمی بپزد. بعد از 5 دقیقه روی گلابی های نرم شده کمی شکر بریزید و حدود 10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا شکر آب شده و گلابی ها کمی طلایی شوند.

سپس توت سیاه را به گلابی ها اضافه کنید و بعد از نرم شدن میوه ها، آنها را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن، میوه ها را در ظرف های مخصوص دسر که برای هر نفر در نظر گرفته اید، بریزید و برای هر ظرف حدوداً 4 قاشق از مخلوط میوه ها کافی است.

آرد، کره و مقدار بسیار کمی نمک را در ظرفی بزرگ ریخته و ورز دهید تا به شکل پودری یکدست درآمده و دیگر به انگشت ها نچسبد. سپس پسته ها و شکر دانه ریز را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا با مواد دیگر ترکیب شود.

میوه های پخته شده را بطور مساوی خرد کرده و بقیه مواد را نیز روی میوه ها بریزید. سپس حدود 30 دقیقه در فر قرار دهید تا مواد کاملاً پخته و طلایی شوند. بعد از سرد شدن می توانید آن را با بستنی و شکر تزئین کرده و میل نمایید.

منابع

مقاله آموزشی «طرز تهیه کرامبل گلابی و توت سیاه»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا