طرز تهیه ترایفل شکلات تلخ

تبلیغات

مواد لازم جهت تهیه ترایفل شکلات تلخ:

  • شکلات تلخ ۷۰ درصد: ۲۰۰ گرم
  • پودر قهوه: یک قاشق غذاخوری
  • کره: یک دوم قاشق غذاخوری
  • شکر: یک پیمانه
  • سفیده تخم مرغ: ۶ عدد
  • خامه فرم گرفته (قنادی): ۲ پیمانه
  • وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
  • بیسکویت شکلاتی: یک بسته

طرز تهیه

برای آماده کردن موس شکلاتی، ابتدا در ظرفی شیشه ای شکلات تلخ را ریخته و روی حرارت غیر مستقیم مانند بخار کتری یا آب در حال جوش قرار دهید و هم بزنید تا کاملاً آب شود. سپس یک دوم شکر و کره را هم به شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند.

حرارت را خاموش کنید و کاسه موس را کنار بگذارید. حالا به سراغ سفیده های تخم مرغ بروید و با همزن خوب هم بزنید تا پف کند. ۳۰ ثانیه صبر کنید و با اضافه کردن یک دوم باقی مانده شکر دوباره این ترکیب را با همزن بزنید تا زمانی که یک کرم پف کرده و سفت بدست آید.

حالا یک چهارم این ترکیب را درون کاسه موس بریزید و مخلوط کنید. دوباره باقی کرم بدست آمده را کم کم به کاسه موس اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود. سپس موس را دو ساعت درون یخچال قرار دهید. در این فاصله خامه قنادی را با کمی شکر و وانیل هم بزنید و مخلوط کنید. تا زمانی که کرمی یکدست و براق بدست بیاید. این ترکیب را هم درون یخچال قرار دهید. بیسکویت را درون مخلوط کن بریزید و روشن کنید تا کاملاً خرد و پودری شود.

تبلیغات کتاب های کدینگ آموزش زبان انگلیسی

در آخر نوبت چیدمان ترایفل است. برای اینکار ظرف ها را مقابل تان قرار دهید. به عنوان لایه اول، دو قاشق موس کف ظرف بریزید و سپس پودر بیسکویت را روی لایه بعد قرار دهید. لایه سوم را با خامه پُر کنید و سپس دوباره دو قاشق موس روی آن بریزید. لایه آخر را هم با پودر بیسکویت پُر کنید و این ترایفل را برای نیم ساعت درون یخچال قرار دهید و بعد سرو کنید.

منابع

مقاله آموزشی «طرز تهیه ترایفل شکلات تلخ»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

برچسب ها
نمایش بیشتر
تبلیغات
HiU Company

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

دکمه بازگشت به بالا