طرز تهیه ترایفل شکلات تلخ

تبلیغات

مواد لازم جهت تهیه ترایفل شکلات تلخ:

  • شکلات تلخ ۷۰ درصد: ۲۰۰ گرم
  • پودر قهوه: یک قاشق غذاخوری
  • کره: یک دوم قاشق غذاخوری
  • شکر: یک پیمانه
  • سفیده تخم مرغ: ۶ عدد
  • خامه فرم گرفته (قنادی): ۲ پیمانه
  • وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
  • بیسکویت شکلاتی: یک بسته

طرز تهیه

برای آماده کردن موس شکلاتی، ابتدا در ظرفی شیشه ای شکلات تلخ را ریخته و روی حرارت غیر مستقیم مانند بخار کتری یا آب در حال جوش قرار دهید و هم بزنید تا کاملاً آب شود. سپس یک دوم شکر و کره را هم به شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند.

حرارت را خاموش کنید و کاسه موس را کنار بگذارید. حالا به سراغ سفیده های تخم مرغ بروید و با همزن خوب هم بزنید تا پف کند. ۳۰ ثانیه صبر کنید و با اضافه کردن یک دوم باقی مانده شکر دوباره این ترکیب را با همزن بزنید تا زمانی که یک کرم پف کرده و سفت بدست آید.

حالا یک چهارم این ترکیب را درون کاسه موس بریزید و مخلوط کنید. دوباره باقی کرم بدست آمده را کم کم به کاسه موس اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود. سپس موس را دو ساعت درون یخچال قرار دهید. در این فاصله خامه قنادی را با کمی شکر و وانیل هم بزنید و مخلوط کنید. تا زمانی که کرمی یکدست و براق بدست بیاید. این ترکیب را هم درون یخچال قرار دهید. بیسکویت را درون مخلوط کن بریزید و روشن کنید تا کاملاً خرد و پودری شود.

در آخر نوبت چیدمان ترایفل است. برای اینکار ظرف ها را مقابل تان قرار دهید. به عنوان لایه اول، دو قاشق موس کف ظرف بریزید و سپس پودر بیسکویت را روی لایه بعد قرار دهید. لایه سوم را با خامه پُر کنید و سپس دوباره دو قاشق موس روی آن بریزید. لایه آخر را هم با پودر بیسکویت پُر کنید و این ترایفل را برای نیم ساعت درون یخچال قرار دهید و بعد سرو کنید.

منابع

مقاله آموزشی «طرز تهیه ترایفل شکلات تلخ»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

برچسب ها
تبلیغات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط