طرز پخت فریتاتا گوجه فرنگی و اسفناج

مواد لازم جهت پخت فریتاتا گوجه فرنگی و اسفناج برای 4 نفر:

  • روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده: یک عدد بزرگ
  • گوجه فرنگی گیلاسی: 300 گرم
  • اسفناج: 100 گرم
  • پنیر پیتزا: 100 گرم
  • تخم مرغ: 6 عدد
  • ریحان: یک دسته

طرز پخت

برای تهیه فریتاتا گوجه فرنگی و اسفناج، فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. روغن را داخل ماهیتابه بریزید و پیازها را به مدت 5 تا 6 دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی شود. گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر تفت دهید تا نرم شوند. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید؛ اسفناج و ریحان را اضافه کنید.

سبزیجات آماده شده را درون ظرف مخصوص فر بریزید. پنیر را روی آن بریزید.

تخم مرغ را درون یک کاسه به خوبی مخلوط کنید. نمک و فلفل بزنید و به سبزیجات داخل ظرف اضافه کنید.

ظرف را برای 25 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن طلایی شود.

ارزش غذایی فریتاتا گوجه فرنگی و اسفناج

  • 236 کیلو کالری
  • 16 گرم چربی
  • 7 گرم کربوهیدرات
  • 6 گرم قند
  • 2 گرم فیبر
  • 16 گرم پروتئین
  • 0.5 گرم نمک

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت فریتاتا گوجه فرنگی و اسفناج»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا