طرز تهیه ترشی بادمجان

مواد لازم جهت تهیه ترشی بادمجان:

  • بادمجان: 2 کیلوگرم
  • سیر: 2 بوته متوسط
  • فلفل سبز شیرین: 10 عدد متوسط
  • نعناع و گشنیز: هر کدام 3 قاشق غذاخوری
  • تخم گشنیز سائیده شده: یک قاشق غذاخوری
  • سیاه دانه: یک قاشق غذاخوری
  • نمک: یک قاشق غذاخوری
  • برگ گلپر: یک قاشق غذاخوری
  • گلپر سائیده شده: یک قاشق غذاخوری
  • سرکه انگور: به میزان لازم

طرز تهیه

برای تهیه ترشی بادمجان، ابتدا بادمجان ها را شسته و با پوست برش دهید و در قابلمه بریزید و روی آن را با سرکه پوشانده و با حرارت متوسط بپزید. وقتی بادمجان پخت، فلفل سبز را خرد کرده و به آن اضافه کنید و بگذارید تا نرم شود. سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید تا مواد سرد شود.

در این فاصله سیر و سبزیجات معطر را خرد کنید. پس از سرد شدن بادمجان، سیر و سبزیجات معطر را همراه با ادویه ها به آن اضافه و مخلوط کنید و به ظروف مورد نظر منتقل کنید. به همین سادگی ترشی بادمجان آماده است.

چند نکته مهم:

  1. چون مواد این ترشی پخته شده هستند، نیاز به سرکه ندارد. اما اگر پس از مخلوط کردن مواد احساس کردید ترشی شما خشک است و سرکه آن کم است، اندکی سرکه اضافه کنید.
  2. یکی دو روز بعد از تهیه ترشی می توانید آن را مصرف کنید.
  3. اگر فلفل سبزتان تند بود، 4 تا 5 عدد کافی است.
  4. ظرفی که انتخاب می کنید باید ظرف شیشه ای با درب محکم باشد.
  5. ظرف ترشی باید کاملاً تمیز و خشک باشد. چون هر گونه رطوبتی باعث خرابی ترشی و عمر کوتاه آن خواهد شد.
  6. ترشی را در یخچال نگهداری کنید.

منابع

مقاله آموزشی «طرز تهیه ترشی بادمجان»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا