طرز تهیه ترشی بادمجان

مواد لازم جهت تهیه ترشی بادمجان:

  • بادمجان: 2 کیلوگرم
  • سیر: 2 بوته متوسط
  • فلفل سبز شیرین: 10 عدد متوسط
  • نعناع و گشنیز: هر کدام 3 قاشق غذاخوری
  • تخم گشنیز سائیده شده: یک قاشق غذاخوری
  • سیاه دانه: یک قاشق غذاخوری
  • نمک: یک قاشق غذاخوری
  • برگ گلپر: یک قاشق غذاخوری
  • گلپر سائیده شده: یک قاشق غذاخوری
  • سرکه انگور: به میزان لازم

طرز تهیه

برای تهیه ترشی بادمجان، ابتدا بادمجان ها را شسته و با پوست برش دهید و در قابلمه بریزید و روی آن را با سرکه پوشانده و با حرارت متوسط بپزید. وقتی بادمجان پخت، فلفل سبز را خرد کرده و به آن اضافه کنید و بگذارید تا نرم شود. سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید تا مواد سرد شود.

در این فاصله سیر و سبزیجات معطر را خرد کنید. پس از سرد شدن بادمجان، سیر و سبزیجات معطر را همراه با ادویه ها به آن اضافه و مخلوط کنید و به ظروف مورد نظر منتقل کنید. به همین سادگی ترشی بادمجان آماده است.

چند نکته مهم:

تبلیغات
انگلیسی را مانند آمریکایی ها صحبت کنید
  1. چون مواد این ترشی پخته شده هستند، نیاز به سرکه ندارد. اما اگر پس از مخلوط کردن مواد احساس کردید ترشی شما خشک است و سرکه آن کم است، اندکی سرکه اضافه کنید.
  2. یکی دو روز بعد از تهیه ترشی می توانید آن را مصرف کنید.
  3. اگر فلفل سبزتان تند بود، 4 تا 5 عدد کافی است.
  4. ظرفی که انتخاب می کنید باید ظرف شیشه ای با درب محکم باشد.
  5. ظرف ترشی باید کاملاً تمیز و خشک باشد. چون هر گونه رطوبتی باعث خرابی ترشی و عمر کوتاه آن خواهد شد.
  6. ترشی را در یخچال نگهداری کنید.

منابع

مقاله آموزشی «طرز تهیه ترشی بادمجان»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا