طرز پخت کال کباب

مواد لازم جهت پخت کال کباب:

  • بادمجان درشت: 5 عدد
  • آب انار ترش یا آب غوره: یک فنجان
  • سبزی نعناع، خلواش و چوچاق ریز شده تازه یا خشک: 3 قاشق غذاخوری
  • سیر: 5 حبه
  • گردوی پودر شده: یک فنجان
  • نمک و فلفل: به میزان دلخواه

طرز پخت

برای پخت کال کباب، ابتدا بادمجان ها را در فر یا شعله مستقیم گاز کباب کنید. بادمجان ها را بعد از کبابی شدن به صورت داغ داخل یک کیسه فریزر بگذارید و بعد از چند دقیقه راحت پوست بادمجان ها را جدا کنید. سپس بادمجان را ساطوری کنید تا خوب له شوند درست مانند زمانی که می خواهید میرزاقاسمی بپزید.

در مرحله بعد حبه های سیر را بعد از پوست گرفتن با یک گوشت کوب خوب له کنید. له کردن سیر باعث می شود که عطر و طعم آن بیشتر در غذا احساس شود. سپس سیر را به همراه سبزی، نمک، فلفل، گردو و ترشی به بادمجان ها اضافه کرده و مجدداً همه مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و بکوبید. در نهایت کمی آب انار یا آب غوره به آن اضافه کرده و کال کباب را سرو کنید.

کال کباب غذایی پُرطرفدار در شمال ایران بخصوص گیلان است و برعکس نام آن، هیچ گوشتی در این کباب استفاده نمی شود!

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت کال کباب»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا