طرز پخت کشک بادمجان

تبلیغات

مواد لازم جهت پخت کشک بادمجان:

  • بادمجان: ۵ عدد متوسط
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • سیر: ۵ حبه
  • نعناع خشک: ۲ قاشق غذاخوری
  • کشک: حدود نصف لیوان (یک شیشه کوچک)
  • روغن، نمک و زردچوبه: به میزان لازم
  • مغز گردوی خرد شده: در صورت تمایل

طرز پخت
برای کبابی کردن بادمجان ها اگر با گاز راحت تر هستید، می توانید آنها را روی گاز کبابی کنید. بعد هم زیر آب سرد پوست شان را جدا کنید و با پشت چنگال یا گوشت کوب یا هر وسیله ای که با آن راحت هستید، بادمجان ها را پوره نمایید. در صورت استفاده از فر، دمای آن را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد و زمان را هم ۳۰ تا ۳۵ دقیقه تنظیم کنید.

پیازها را خلالی نازک خرد و با مقداری زردچوبه در روغن سرخ کنید. بعد از اینکه کاملاً طلایی شدند، سیرها را رنده و به پیاز داغ اضافه نمایید و بعد از چند ثانیه که عطر سیر بلند شد، نعناع را اضافه کنید. بلافاصله بادمجان های پوره شده را هم اضافه و با هم مخلوط نمایید و اجازه دهید کمی روی حرارت تفت بخورند. بعد هم کشک را اضافه و کاملاً مخلوط کنید. باز هم کمی اجازه بدهید کشک به خورد همه مواد برود و به اصطلاح طعم شان یکی شود.

بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و در ظرفی که دوست دارید بریزید و با پیاز داغ های طلایی آن را تزئین کنید.

برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.

مقاله آموزشی «طرز پخت کشک بادمجان»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه