طرز پخت کباب کوبیده

مواد لازم جهت پخت کباب کوبیده برای 4 نفر:

  • گوشت گوساله و گوسفندی مخلوط سردست سه بار چرخ شده خیلی نرم: 1 کیلو
  • پیاز رنده شده: 3 عدد بزرگ
  • نمک و فلفل: به میزان دلخواه
  • جوش شیرین: 1 قاشق مرباخوری
  • تخم مرغ: 2 عدد

طرز پخت

برای تهیه کباب کوبیده، گوشت را با نمک، فلفل، جوش شیرین، تخم مرغ و پیاز (پیاز را، هم می شود سرخ کرده به مواد اضافه کرد، هم آب پیاز را کاملاً گرفته و به صورت خام استفاده کرد) خوب ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا کند. سپس به مدت سه الی چهار ساعت در یخچال نگهداری می کنیم. بعد از گذشت این مدت، گوشت را دوباره ورز می دهیم.

مقداری از گوشت را برداشته، دستمان را کمی مرطوب می کنیم. گوشت ها را به سیخ می کشیم. سپس انگشتمان را روی گوشت ها فشار می دهیم تا گوشت به سیخ بچسبد.

سیخ ها را روی شعله می گذاریم. (در اول کار شعله را زیاد می کنیم که گوشت ها موقع پخت به سیخ نچسبد) و بعد از دو تا سه دقیقه، شعله را کم می کنیم و سیخ ها را می چرخانیم تا طرف دیگر هم کباب شود.

در هر بار کم یا زیاد کردن چاشنی، غذا را بچشید تا غذا طعم دلخواه را بگیرد.

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت کباب کوبیده»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش میدانی، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا کتاب با هم به آشپزخانه برویم، نوشته ی فاطمه فهیمی از انتشارات نظری، منتشر شده در اردیبهشت 1392 با شابک 4-104-289-600-978 به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا