طرز پخت شیرینی اسکار

مواد لازم جهت پخت شیرینی اسکار:

  • آرد: دو پیمانه
  • پودر قند: نصف پیمانه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • کره: یک پیمانه
  • وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
  • پودر هل: یک قاشق چایخوری
  • مارمالاد دلخواه: به میزان لازم
  • مخلوط پودر قند و هل: نصف پیمانه
  • مغز گردو خرد شده: به میزان لازم

طرز پخت
برای تهیه شیرینی اسکار، ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم. کره و پودر قند را با هم مخلوط کرده و خوب هم می زنیم. یک عدد زرده تخم مرغ را افزوده، هم زده و زرده بعدی را اضافه می کنیم. وانیل، هل و آرد را به مواد شیرینی افزوده و خیلی آرام و بطوری ورز می دهیم که به روغن نیفتد.

سفیده ها را نیز خوب هم می زنیم. از خمیر با دست گلوله های کوچکی درست کرده، در سفیده تخم مرغ ها و مغز گردو می غلطانیم. وسط شیرینی ها را سوراخ کرده و در سینی فر می چینیم، بعد در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا بپزند. وسط شیرینی ها را با مارمالاد پُر کرده و به مدت 10 دقیقه دیگر در فر می گذاریم. در انتها با مخلوط پودر قند و هل یا پودر کاکائو روی شیرینی ها را تزئین می کنیم.

[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]

مقاله آموزشی «طرز پخت شیرینی اسکار»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا دستور آشپزی مریم السادات امام به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.

[/toggle]

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا