خانه / آموزش / سبک زندگی / غذا / طرز پخت شیرینی رزت پنیری
لقمه های انگلیسی

طرز پخت شیرینی رزت پنیری

مواد لازم جهت پخت شیرینی رزت پنیری به تعداد ۶۰ عدد:

  • آرد سفید (الک شده): ۴۵۰ گرم
  • کره (نرم شده): ۱۰۰ گرم
  • شکر: یک دوم پیمانه
  • پودر قند: ۱۰۰ گرم
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • پنیر خامه ای: ۲۵۰ گرم
  • آب لیموترش تازه: ۱ قاشق چایخوری
  • خلال پسته: ۳۰ گرم
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
  • وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

طرز پخت
داخل کاسه ای کره و شکر را با همزن برقی حدود ۶ دقیقه بزنید تا کاملاً پفکی شود، سپس زرده تخم مرغ و وانیل را به آن افزوده و آن را با دور متوسط همزن برقی به مدت یک دقیقه زده تا کاملاً مخلوط شود. بعد پنیر خامه ای و آب لیموترش را به آن اضافه کرده و با همزن به مدت یک دقیقه با دور متوسط هم بزنید.

در ظرف دیگری آرد و بیکینگ پودر را الک کرده، سپس مخلوط آرد را در دو مرحله به مایه کره ای اضافه نمایید، آن را با قاشق یا دور کُند همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید تا مخلوط شود و خمیری نرم و لطیف بدست آید. سپس آن را داخل نایلون یا ظرفی در دار بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

با استفاده از وردنه ای خمیر را روی سطح صاف و آردپاشی شده، به ضخامت ۲ میلی متر باز کرده و با کاتر گرد به قطر ۲ سانتیمتر برش بزنید. سپس هر کدام از خمیرها را روی هم گذاشته، بعد آنها را از یک طرف رول کرده و با استفاده از چاقویی از وسط دو نیم کنید و هر برش را از قسمتی که بریده شده در داخل سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده، قرار دهید و یک خلال پسته داخل آن فرو کنید.

سینی را در طبقه وسط فرِ از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم شده، حدود ۳۰ دقیقه قرار دهید تا زیر شیرینی کمی طلایی رنگ شود. سپس آن را از فر خارج کرده و مدتی بگذارید تا کاملاً خنک شود. سپس پودر قند را روی شیرینی ها الک کنید.

این شیرینی داخل ظرف در دار و در دمای محیط به مدت دو هفته قابل نگهداری است.

برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.

برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.

مقاله آموزشی «طرز پخت شیرینی رزت پنیری»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا دستور آشپزی فائزه مصباحی در مجله سرآشپز به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.

کسب و کار شما

دیدگاه خود را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود. بخش های الزامی با * مشخص شده اند. *

*