خانه / آموزش / سبک زندگی / غذا / طرز پخت کیک لامینگتون
آموزش مکالمه خیلی ضروری زبان انگلیسی در ۴۵ روز

طرز پخت کیک لامینگتون

مواد لازم جهت پخت کیک لامینگتون برای ۶ نفر:

  • آرد: ۲۵۰ گرم
  • کره (به دمای محیط رسیده): ۱۲۵ گرم
  • شکر: ۱۲۵ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • شیر: ۴ قاشق سوپ خوری
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
  • وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
  • نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
  • پودر قند: ۴۰۰ گرم
  • پودر نارگیل: ۲۰۰ گرم
  • پودر کاکائو: ۱۰۰ گرم
  • آب جوش: ۱۵۰ میلی لیتر

طرز پخت
کره و شکر را با همزن برقی، هم زده تا پف کند و کرم رنگ شود. سپس تخم مرغ ها را به آن افزوده و مجدد به مدت ۲ دقیقه هم بزنید. بعد مخلوط شیر و وانیل را به آن اضافه کنید. آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و به مواد افزوده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید. سپس در قالبی به ابعاد ۲۰ در ۲۵ سانتی متری که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده، بریزید. بعد در طبقه وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، حدود ۳۰ دقیقه بپزید.

لامینگتون آماده شده را بعد از خنک شدن به اندازه مربع های ۴ در ۴  سانتی متری برش بزنید.

پودر قند و پودر کاکائو را مخلوط کرده، سپس آب جوش را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً حل شود. لامینگتون برش زده را درون مایع آماده شده، بزنید. بعد درون پودر نارگیل بغلتانید و سرو نمایید.

لامینگتون یک کیک ساده، خوشمزه و معروف استرالیایی است که در جهان طرفداران زیادی دارد.

برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.

برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.

مقاله آموزشی «طرز پخت کیک لامینگتون»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا دستور آشپزی سارا عبهری در مجله سرآشپز به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
فروشگاه شارژ، محصولات مجازی و خدمات بر خط های یو

دیدگاه خود را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود. بخش های الزامی با * مشخص شده اند. *

*