طرز تهیه کیک هویج (بدون گلوتن)

تبلیغات

مواد لازم جهت تهیه کیک هویج (بدون گلوتن) برای 8 تکه:

  • آرد بدون گلوتن: 200 گرم
  • شکر: 200 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • هویج چرخ کرده: 250 گرم
  • کره: 200 گرم
  • کشمش: 140 گرم
  • دارچین: یک قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر بدون گلوتن: یک قاشق چایخوری
  • مغزیجات خرد شده: 500 گرم

مواد لازم برای روی کیک:

  • کره: 75 گرم
  • شکر: 175 گرم
  • دارچین: 3 قاشق چایخوری

طرز پخت

برای تهیه کیک هویج، ابتدا فر را روی حرارت 160 درجه سانتیگراد روشن کنید. قالب کیک را انتخاب و چرب کنید. به کمک همزن برقی کره و شکر را به خوبی با هم مخلوط کنید؛ وقتی یکدست شد، تخم مرغ ها را دانه به دانه اضافه کنید و هم بزنید. هویج و کشمش را اضافه کنید.

دارچین، آرد، بیکینگ پودر و مغزیجات خرد شده را اضافه کنید. مواد را داخل قالب چرب شده بریزید و برای 55 دقیقه داخل فر قرار دهید. 15 دقیقه صبر کنید تا خنک شود، سپس از قالب خارج کنید تا خنک شود.

تبلیغات
حراج شلوار مردانه با بهترین قیمت و پرداخت درب منزل در های یو شاپ

برای تهیه مواد روی کیک، در یک کاسه، کره، شکر و دارچین را مخلوط کنید. خمیر بدست آمده را روی کیک پخش کنید. می توانید از مغزیجات و هویج رنده شده برای تزئین کیک استفاده کنید.

ارزش غذایی کیک هویج

  • 599 کیلو کالری
  • 28 گرم چربی
  • 64 گرم قند
  • 2 گرم فیبر
  • 6 گرم پروتئین
  • 0.6 گرم نمک

منابع

مقاله آموزشی «طرز تهیه کیک هویج (بدون گلوتن)»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا