طرز پخت شیرینی قطاب بدون فر
مواد لازم جهت پخت شیرینی قطاب:
- روغن جامد: 65 گرم
- ماست: 65 گرم
- بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
- نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
- آرد: 130 گرم
- روغن مایع: به میزان لازم
- گردو خرد شده: 70 گرم
- پودر قند: 35 گرم
- پودر هل: نصف قاشق چایخوری
- پودر دارچین: یک چهارم قاشق چایخوری
- گلاب: 2 قاشق غذاخوری
طرز پخت
روغن جامد را کمی با همزن بزنید تا کرم رنگ شود، سپس ماست، نمک و بیکینگ پودر را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد را تا آنجایی اضافه کنید که خمیر نرمی بدست بیاید. اگر به آرد بیشتری نیاز بود، کم کم و به آرامی اضافه نمایید. زمانی که خمیر نرمی بدست آوردید، روی آن را بپوشانید و نیم ساعت به آن استراحت بدهید.
برای تهیه محتویات داخلی قطاب کافی است پودر قند، هل، دارچین، گردوی خرد شده و گلاب را با هم مخلوط کنید.
حالا خمیر را به ضخامت 3 تا 5 میلی متر پهن کنید. با کاتر گرد یا یک لیوان به قطر 5 تا 6 سانتی متر قالب بزنید و از مواد داخلی قطاب، روی آن بریزید.
لبه های خمیر را با چنگال یا با فشار دست به هم بچسبانید. سپس روغن مایع را داغ کنید و شیرینی را حدود 2 دقیقه سرخ نمایید. در نهایت برای تزئین، کمی پودر قند و پودر پسته روی شیرینی ها بریزید.
به این نکته نیز توجه داشته باشید، در فاصله ی بین درست کردن قطاب تا سرخ کردن آنها، روی قطاب ها نایلون بکشید تا خشک نشوند.
قطاب ها را بعد از خنک شدن در ظرف در بسته نگه دارید.
[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]
مقاله آموزشی «طرز پخت شیرینی قطاب بدون فر»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.
[/toggle]