طرز تهیه دونات شکلاتی

تبلیغات

مواد لازم جهت تهیه دونات:

  • شیر: یک فنجان
  • شکر: یک چهارم فنجان
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • آرد: ۴ فنجان
  • پودر خمیرمایه فوری: یک قاشق غذاخوری
  • نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
  • روغن: به میزان لازم برای سرخ کردن

مواد لازم جهت تهیه سس شکلاتی دونات:

  • کره: ۵۰ گرم
  • شکلات تخت: ۱۰۰ گرم
  • شیر یا خامه: نصف فنجان
  • پودر قند: نصف فنجان
  • آب: به میزان لازم

طرز پخت

برای تهیه دونات، قبل از هر چیز شیر را به یک دمای ولرم یعنی نه خیلی داغ و نه خیلی سرد برسانید. سپس کمی شکر به آن اضافه کرده و پودر مخمر را به آن اضافه کنید. پودر مخمر آماده بهترین انتخاب ممکن است و اگر در درست کردن شیرینی مبتدی هستید بسیار به کارتان می آید.

حالا تخم مرغ ها را با چنگال یا همزن خوب هم بزنید تا کف کند. سپس کره ذوب شده را به این ترکیب اضافه کرده و خوب با یکدیگر مخلوط کنید. در مرحله آخر ترکیب شیر و مخمر را به مایه دونات اضافه کنید.

تبلیغات

حالا آرد را با کمی نمک ترکیب کرده و به مایه اضافه کنید. این کار را به آرامی انجام دهید تا زمانی که آرد تمام شود. توجه داشته باشید که میزان آرد باید تا اندازه ای باشد که خمیر به دست تان نچسبد. سپس خمیر را به مدت دو ساعت در جای گرم قرار دهید تا به عمل بیاید. اما اگر عجله ای در کار نیست خمیر را به مدت هشت ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب به عمل بیاید.

بعد از اینکه حجم خمیر دو برابر شد روی یک سطح شیشه ای یا تخته کارتان کمی آرد پاشیده و خمیر را با وردنه باز کنید. برای قالب زدن می توانید از یک قالب بزرگ برای شکل کلی دونات و یک قالب دایره ای کوچک برای خالی کردن وسط دونات ها استفاده کنید. بعد از اینکه وسط دونات ها را خالی کردید این دایره ها را دور نیندازید و سرخ کنید. روغن برای سرخ کردن دونات ها باید زیاد باشد به صورتی که دونات داخل روغن شناور شود. مراقب باشید که دونات را بیش از حد سرخ نکنید چون سفت خواهد شد. بعد از اینکه دونات ها سرخ شد آن را روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

اگر دوست دارید دونات را با سس شکلاتی بخورید طرز تهیه این سس بسیار ساده است و طعم فوق العاده خوشمزه ای به دونات خواهد داد. برای درست کردن سس شکلاتی ابتدا کره و شکلات را با بخار آب ذوب کرده تا نرم و یکدست شود. سپس شیر یا در صورت تمایل خامه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. در مرحله آخر پودر قند را به مایه اضافه کنید. بعد از اینکه مواد به خوبی ترکیب شد آن را به یک قابلمه کوچک منتقل کرده و روی حرارت مستقیم قرار دهید. توجه کنید که حرارت باید کم باشد. بعد از اینکه سس غلیظ شد قابلمه را از روی حرارت بردارید تا سرد شود.

دونات ها را بعد از آماده شدن در داخل سس شکلاتی بغلتانید و نوش جان کنید.

منابع

مقاله آموزشی «طرز تهیه دونات شکلاتی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

تبلیغات
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا