طرز پخت شیرینی فندقی

مواد لازم جهت پخت شیرینی فندقی به تعداد 60 عدد:

  • آرد (الک شده): یک پیمانه + یک چهارم پیمانه
  • کره (به دمای محیط رسیده): 100 گرم
  • شکر: یک دوم پیمانه
  • شکر قهوه ای: یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • شکلات چیپسی: 1 پیمانه
  • فندق (خرد شده): 1 پیمانه
  • اسانس وانیل: 1 قاشق چایخوری
  • جوش شیرین: یک دوم قاشق چایخوری
  • نمک: یک چهارم قاشق چایخوری

طرز پخت
کره (نرم شده)، شکر سفید و شکر قهوه ای (در صورتی که شکر قهوه ای در دسترس ندارید، به همان مقدار شکر سفید استفاده کنید) را داخل کاسه ای ریخته و با همزن برقی به مدت 3 دقیقه بزنید تا نرم شود. سپس تخم مرغ و اسانس وانیل را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر با همزن بزنید.

داخل کاسه ای آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کرده، سپس آن را به مایه کره اضافه کنید و با استفاده از قاشقی هم بزنید تا یک دست شود. بعد شکلات چیپسی (اگر شکلات چیپسی ندارید، از خرده های شکلات استفاده کنید) و فندق (به جای فندق می توانید از انواع مغزها استفاده کنید) را اضافه و مخلوط کنید.

کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته، سپس با استفاده از قاشقی از مایه شیرینی بر دارید و به شکل گرد و با فاصله روی سینی قرار دهید.

سینی را در طبقه وسط فرِ از قبل با دمای 160 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 20 دقیقه قرار دهید تا طلایی رنگ شود، سپس از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شود. بعد شیرینی را داخل ظرف بگذارید و سرو کنید.

این شیرینی داخل ظرف در دار و یخچال به مدت 7 روز قابل نگهداری است.

[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]

مقاله آموزشی «طرز پخت شیرینی فندقی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا دستور آشپزی نسیم کج کلا در مجله سرآشپز به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.

[/toggle]

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا