طرز تهیه نان روغنی برساق

مواد لازم جهت تهیه نان روغنی برساق کردستان:

  • شیر: یک لیتر
  • شکر: یک فنجان
  • تخم مرغ: یک عدد
  • آرد: حدود یک کیلوگرم
  • رازیانه: یک قاشق مرباخوری
  • روغن جامد: یک قاشق غذاخوری
  • زردچوبه یا زعفران دم کرده: کمی برای خوشرنگ شدن
  • نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
  • روغن سرخ کردنی: به میزان لازم برای سرخ کردن

طرز تهیه

برای تهیه نان روغنی برساق، در ظرفی با حجم مناسب تمام مواد خشک را با هم مخلوط می کنیم، سپس مرکز آن را کمی گود کرده و تخم مرغ و شیر را در آنجا می ریزیم و شروع می کنیم به مخلوط کردن تا خمیر یکنواخت و لطیفی حاصل شود. اگر خمیر به دست چسبید، کم کم به آن آرد اضافه می کنیم تا حدی که به دست نچسبد و اگر خیلی خشک بود کمی شیر به آن می افزاییم.

آنقدر این خمیر را ورز می دهیم تا کاملاً یکدست شود. در مرحله بعد خمیر را در کیسه فریزر می پیچیم و به مدت چند ساعت در جایی نسبتاً خنک می گذاریم تا استراحت کند. بعد از اینکه این چند ساعت سپری شد، از خمیری که کاملاً ور آمده گلوله هایی به اندازه گردو جدا می کنیم و روی یک سطح صاف و تمیز که روی آن آرد پاشیده ایم با وردنه یا با دست تا حدی که زیاد نازک نشود، خمیر را باز می کنیم؛ ضخامت حدود سه میلیمتر مناسب است.

دو طرف این شیرینی ها را در روغن نسبتاً داغ سرخ می کنیم و در پایان کمی شکر روی آن می پاشیم. برساق را می توان مستقل یا به همراه چای سرو کرد.

منابع

مقاله آموزشی «طرز تهیه نان روغنی برساق»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا