شیمیمجله چرا و چگونه؟

چرا دوام غذاهای منجمد بیشتر است؟

تبلیغات
فروشگاه شارژ، محصولات مجازی و خدمات بر خط های یو

غذا دارای باکتری است. باکتری ها نیز مانند سایر موجودات زنده برای ادامه حیات به آب نیاز دارند.

دمای داخل فریزر خانه شما حدود ۱۵ درجه سانتیگراد زیر صفر است. بنابراین وقتی غذا را در فریزر می گذارید، آبِ درون غذا منجمد می شود. این اتفاق باعث می شود که باکتری ها غیر فعال شده و با سرعتی کمتر تکثیر شوند. به همین دلیل است که گفته می شود مواد غذایی را می توان با انجماد مدت زمان بیشتری نگهداری کرد.

برای نگهداری مواد غذایی، راه های دیگری نیز هست. ماهیگیران با خشک کردن ماهی در آفتاب، آن را مدت طولانی نگهداری می کنند. این کار باعث خارج شدن آب از ماهی شده و به این ترتیب باکتری ها دیگر نمی توانند در آن زندگی کنند.

گوشت و ماهی را گاهی با نمک سود کردن نیز نگهداری می کنند. نمک، طبق روندی به نام اُسمُز (Osmosis) آب گوشت را می گیرد.

برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.

مقاله علمی و آموزشی «چرا دوام غذاهای منجمد بیشتر است؟»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا کتاب بخوانید و بدانید، ویراستار بی تو ساگال و ترجمه سپیده عندلیب و حسین یاسینی از انتشارات پیکان، منتشر شده در اسفند ۱۳۸۴ با شابک ۳-۷۲-۶۲۲۹-۹۶۴-۹۷۸ به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.

برچسب ها
تبلیغات
فروشگاه شارژ، محصولات مجازی و خدمات بر خط های یو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط