چرا موز قهوه ای می شود و موجب زودتر رسیدن میوه ها می گردد؟

موزها گاز اتیلن تولید می کنند که مانند هورمون گیاهی عمل می کند. گیاهان دارای ژن هایی به نام ETR1 و CTR1 هستند که بسیاری از ژن های دیگر مرتبط با رشد، پیری و مرگ سلولی را تنظیم می کنند. هنگامی که گاز اتیلن وجود دارد، این ژن ها خاموش می شوند و به ژن های دیگر اجازه عمل می دهند و همین موجب رسیدن پیش از موعد میوه ها می شود.

موز همیشه میزان متوسطی اتیلن تولید می کند اما برخی میوه ها مانند سیب، گلابی و خربزه آنقدر به این هورمون حساس هستند که تاثیر بسیار زیادتری در رسیدن آنها دارد.

منابع

مقاله علمی و آموزشی «چرا موز قهوه ای می شود و موجب زودتر رسیدن میوه ها می گردد؟»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری، ترجمه و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا مقاله وب سایت BBC و مجله دانستنیها، به عنوان منابع اصلی مورد استفاده قرار گرفته اند.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا