طرز پخت پاستا با تن ماهی

تبلیغات

مواد لازم جهت پخت پاستا با تن ماهی برای ۴ تا ۶ نفر:

  • پاستا (به فرم دلخواه): ۶۰۰ گرم
  • کره: ۵۰۰ گرم
  • آرد: ۵۰ گرم
  • شیر: ۶۰۰ میلی لیتر
  • پنیر چدار رنده شده: ۲۵۰ گرم
  • ماهی تن در آب نمک: ۲ عدد
  • ذرت شیرین: ۳۰۰ گرم
  • جعفری: برای تزئین

طرز پخت

برای تهیه پاستا با تن ماهی، فر را روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. پاستاها را بپزید ولی ۲ تا ۳ دقیقه زودتر از زمان همیشگی بردارید.

درون یک قابلمه کره را بریزید، روی حرارت قرار دهید و وقتی آب شد، آرد را اضافه کنید. به مدت یک دقیقه تفت دهید و آرام آرام شیر را اضافه کنید. وقتی کمی قوام یافت سس آماده است. مقداری از پنیر، نمک و فلفل را هم به میزان دلخواه اضافه کنید.

در ظرف مخصوص فر، سس، پاستا پخته شده، ذرت و ماهی تن را مخلوط کنید. بقیه پنیر را روی مواد بریزید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن طلایی شود. هنگام سرو پاستا می توانید از جعفری برای تزئین استفاده کنید.

تبلیغات
HiU Company

ارزش غذایی پاستا با تن ماهی

  • ۷۵۲ کیلو کالری
  • ۲۶ گرم چربی
  • ۹۹ گرم کربوهیدرات
  • ۱۲ گرم قند
  • ۴ گرم فیبر
  • ۳۷ گرم پروتئین
  • ۱.۴۳ گرم نمک

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت پاستا با تن ماهی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه علمی پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

برچسب ها
نمایش بیشتر
تبلیغات

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

دکمه بازگشت به بالا