طرز پخت شیرینی قطاب بدون فر

مواد لازم جهت پخت شیرینی قطاب:

  • روغن جامد: 65 گرم
  • ماست: 65 گرم
  • بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
  • نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
  • آرد: 130 گرم
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • گردو خرد شده: 70 گرم
  • پودر قند: 35 گرم
  • پودر هل: نصف قاشق چایخوری
  • پودر دارچین: یک چهارم قاشق چایخوری
  • گلاب: 2 قاشق غذاخوری

طرز پخت
روغن جامد را کمی با همزن بزنید تا کرم رنگ شود، سپس ماست، نمک و بیکینگ پودر را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد را تا آنجایی اضافه کنید که خمیر نرمی بدست بیاید. اگر به آرد بیشتری نیاز بود، کم کم و به آرامی اضافه نمایید. زمانی که خمیر نرمی بدست آوردید، روی آن را بپوشانید و نیم ساعت به آن استراحت بدهید.

برای تهیه محتویات داخلی قطاب کافی است پودر قند، هل، دارچین، گردوی خرد شده و گلاب را با هم مخلوط کنید.

حالا خمیر را به ضخامت 3 تا 5 میلی متر پهن کنید. با کاتر گرد یا یک لیوان به قطر 5 تا 6 سانتی متر قالب بزنید و از مواد داخلی قطاب، روی آن بریزید.

لبه های خمیر را با چنگال یا با فشار دست به هم بچسبانید. سپس روغن مایع را داغ کنید و شیرینی را حدود 2 دقیقه سرخ نمایید. در نهایت برای تزئین، کمی پودر قند و پودر پسته روی شیرینی ها بریزید.

به این نکته نیز توجه داشته باشید، در فاصله ی بین درست کردن قطاب تا سرخ کردن آنها، روی قطاب ها نایلون بکشید تا خشک نشوند.

قطاب ها را بعد از خنک شدن در ظرف در بسته نگه دارید.

[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]

مقاله آموزشی «طرز پخت شیرینی قطاب بدون فر»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

[/toggle]

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا