خانه / آموزش / سبک زندگی / غذا / طرز پخت شیرینی قطاب بدون فر
نیازمندی های رایگان خرید و فروش، استخدام، خدمات و…

طرز پخت شیرینی قطاب بدون فر

مواد لازم جهت پخت شیرینی قطاب:

  • روغن جامد: ۶۵ گرم
  • ماست: ۶۵ گرم
  • بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
  • نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
  • آرد: ۱۳۰ گرم
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • گردو خرد شده: ۷۰ گرم
  • پودر قند: ۳۵ گرم
  • پودر هل: نصف قاشق چایخوری
  • پودر دارچین: یک چهارم قاشق چایخوری
  • گلاب: ۲ قاشق غذاخوری

طرز پخت
روغن جامد را کمی با همزن بزنید تا کرم رنگ شود، سپس ماست، نمک و بیکینگ پودر را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد را تا آنجایی اضافه کنید که خمیر نرمی بدست بیاید. اگر به آرد بیشتری نیاز بود، کم کم و به آرامی اضافه نمایید. زمانی که خمیر نرمی بدست آوردید، روی آن را بپوشانید و نیم ساعت به آن استراحت بدهید.

برای تهیه محتویات داخلی قطاب کافی است پودر قند، هل، دارچین، گردوی خرد شده و گلاب را با هم مخلوط کنید.

حالا خمیر را به ضخامت ۳ تا ۵ میلی متر پهن کنید. با کاتر گرد یا یک لیوان به قطر ۵ تا ۶ سانتی متر قالب بزنید و از مواد داخلی قطاب، روی آن بریزید.

لبه های خمیر را با چنگال یا با فشار دست به هم بچسبانید. سپس روغن مایع را داغ کنید و شیرینی را حدود ۲ دقیقه سرخ نمایید. در نهایت برای تزئین، کمی پودر قند و پودر پسته روی شیرینی ها بریزید.

به این نکته نیز توجه داشته باشید، در فاصله ی بین درست کردن قطاب تا سرخ کردن آنها، روی قطاب ها نایلون بکشید تا خشک نشوند.

قطاب ها را بعد از خنک شدن در ظرف در بسته نگه دارید.

برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.

برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.

مقاله آموزشی «طرز پخت شیرینی قطاب بدون فر»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

دیدگاه خود را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود. بخش های الزامی با * مشخص شده اند. *

*