طرز پخت شیرینی چوروس مکزیکی

تبلیغات

مواد لازم جهت پخت شیرینی چوروس مکزیکی:

  • آب: یک پیمانه
  • آرد چند منظوره: یک پیمانه
  • شکر: ۲.۵ قاشق غذاخوری
  • نمک: نصف قاشق چایخوری
  • روغن گیاهی: ۲ قاشق غذاخوری
  • دارچین: یک قاشق چایخوری
  • شکر: نصف پیمانه
  • روغن مایع: به میزان لازم

طرز پخت
برای تهیه شیرینی چوروس مکزیکی، آب را در قابلمه کوچکی ریخته و با دو و نیم قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و بعد نمک و دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی را به آن افزوده و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا آب جوش بیاید و مواد حل شوند، بعد از جوش آمدن قابلمه را از روی شعله بر دارید و آرد را با این مواد مخلوط کنید و با قاشقی هم بزنید تا خمیری بدست بیاید. خمیر را که باید داغ باشد، داخل قیف بریزید.

روغن مایع را در تابه ای داغ کنید و خمیر را به صورت استوانه های بلندی از قیف خارج کنید و در روغن داغ شده سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. نصف پیمانه شکر باقیمانده را با دارچین مخلوط کرده و در بشقابی بریزید و چوروس های پخته شده را با آنها آغشته کنید. در کاسه کوچکی شکلات مایع بریزید و چوروس ها را کنار آن سرو کنید. چوروس مکزیکی با نیم ساعت وقت گذاشتن آماده خواهد شد.

برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.

مقاله آموزشی «طرز پخت شیرینی چوروس مکزیکی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

برچسب ها
تبلیغات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط