طرز پخت سوپ بروکلی

تبلیغات
HiU Company

مواد لازم جهت پخت سوپ بروکلی:

  • کره: ۵۰ گرم
  • پیاز: دو عدد کوچک
  • آب: دو لیتر
  • آرد سفید: نصف فنجان
  • کلم بروکلی: نیم کیلو
  • آویشن: یک قاشق چایخوری
  • آبلیموی تازه: نصف فنجان
  • شیر یا خامه: یک پیمانه

طرز پخت
برای پخت سوپ بروکلی در یک قابلمه مناسب برای سوپ، کره را ذوب و سپس پیازهای نگینی را اضافه کنید و در کره تفت داده تا نرم شوند. آرد را به آن اضافه کنید تا بوی خامی آن از بین برود. بروکلی ها را که قبلاً شسته و خرد کردید، با آب و آویشن و آبلیمو کم کم به مواد داخل قابلمه اضافه و مخلوط کنید و بگذارید حدود یک ربع بجوشند. مواد را از قابلمه خارج کرده و در مخلوط کن برقی بریزید تا یکدست شوند. بعد از آنکه مواد کاملاً یکدست شد، دوباره در قابلمه ریخته و شیر یا خامه را به آن اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.

توجه داشته باشید که نیازی نیست که سوپ بجوشد.

برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.

مقاله آموزشی «طرز پخت سوپ بروکلی»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

برچسب ها
تبلیغات
HiU Company

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط