طرز پخت شکوبیس پسته

مواد لازم جهت پخت شکوبیس پسته به تعداد 20 عدد:

  • شکلات: 100 گرم
  • خامه: 100 گرم
  • پودر بیسکویت دایجستیو: یک سوم پیمانه
  • خلال پسته: 1 قاشق سوپخوری
  • پوست پرتقال شکری (ریز خرد شده): 1 قاشق چایخوری

طرز پخت
شکلات را به روش بن ماری (روی حرارت غیر مستقیم بخار آب جوش) ذوب کنید. سپس آن را داخل کاسه ای روی خامه بریزید و با استفاده از قاشقی به سرعت هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود. بعد پودر بیسکویت را به تدریج به آن اضافه و مخلوط کنید. سپس خلال پسته و پوست پرتقال را به آن افزوده و مخلوط کنید.

مخلوط آماده شده را به شکل استوانه به قطر 4 سانتیمتر روی یک تکه کاغذ روغنی قرار دهید و با کاغذ آن را پیچیده و رول کنید. سپس داخل یخچال بگذارید تا سفت شود.

رول را از یخچال بیرون آورده و با استفاده از کاردی به ابعاد دلخواه مانند 1.5 سانتیمتری برش بزنید.

این شکلات داخل ظرف در دار و در یخچال به مدت 5 روز قابل نگهداری است.

[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]

مقاله آموزشی «طرز پخت شکوبیس پسته»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا دستور آشپزی نسیم کج کلا در مجله سرآشپز به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.

[/toggle]

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا