طرز تهیه کرامبل گلابی و توت سیاه
مواد لازم جهت تهیه کرامبل گلابی و توت سیاه:
- گلابی رسیده متوسط (بدون پوست و مکعبی خرد شده): 4 عدد
- شکر دانه ریز: 100 گرم
- توت سیاه: 250 گرم
- آرد: 200 گرم
- کره (خرد شده به قطعات کوچک): 100 گرم
- پسته خرد شده: 85 گرم
- نمک: به میزان لازم
- پودر شکر و بستنی (برای تزئین): به میزان دلخواه
طرز تهیه
برای تهیه کرامبل گلابی و توت سیاه، ابتدا فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بطور کامل گرم شود. سپس گلابی ها را در ظرفی متوسط بریزید و در فر قرار دهید تا کمی بپزد. بعد از 5 دقیقه روی گلابی های نرم شده کمی شکر بریزید و حدود 10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا شکر آب شده و گلابی ها کمی طلایی شوند.
سپس توت سیاه را به گلابی ها اضافه کنید و بعد از نرم شدن میوه ها، آنها را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن، میوه ها را در ظرف های مخصوص دسر که برای هر نفر در نظر گرفته اید، بریزید و برای هر ظرف حدوداً 4 قاشق از مخلوط میوه ها کافی است.
آرد، کره و مقدار بسیار کمی نمک را در ظرفی بزرگ ریخته و ورز دهید تا به شکل پودری یکدست درآمده و دیگر به انگشت ها نچسبد. سپس پسته ها و شکر دانه ریز را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا با مواد دیگر ترکیب شود.
میوه های پخته شده را بطور مساوی خرد کرده و بقیه مواد را نیز روی میوه ها بریزید. سپس حدود 30 دقیقه در فر قرار دهید تا مواد کاملاً پخته و طلایی شوند. بعد از سرد شدن می توانید آن را با بستنی و شکر تزئین کرده و میل نمایید.
منابع
مقاله آموزشی «طرز تهیه کرامبل گلابی و توت سیاه»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.