تغذیه مناسب برای سلامت چشم

تغذیه اثر بسیاری بر سلامت عمومی افراد و از جمله سلامت چشم دارد. مواد مغذی ضروری برای سلامت چشمان شامل اسید چرب امگا 3، لوتئین، روی، ویتامین C و ویتامین E هستند. این مواد مغذی برای داشتن دید خوب و کاهش خطر بیماری‌های چشم مانند مشکلات چشمی وابسته به سن، آب سیاه، تخریب ناحیه لکه زرد شبکیه و آب مروارید مهم هستند.

علاوه بر این، بسیار مهم است که اشخاص رژیم غذایی سالمی داشته باشند. چرا که رژیم غذایی سالم به حفظ وزن سالم کمک می‌کند. تغذیه ناسالم خطر بروز چاقی و بیماری‌های وابسته مانند دیابت نوع 2 را کاهش می‌دهد و ثابت شده است که دیابت نوع 2 اصلی‌ترین عامل بیماری چشم و نابینایی در بزرگسالان است.

برای داشتن تغذیه سالمی که برای چشم‌ها مفید هستند می‌توان از راهکارهای زیر پیروی کرد:

  1. مصرف سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج، کلم، کاهو و خردل سبز مفید هستند. زیرا منبع خوبی از لوتئین دارند.
  2. مصرف ماهی‌های روغنی مانند سالمون، ماهی تن و ساردین اسیدهای چرب امگا 3 را تامین می‌کنند. روغن دانه کتان هم منبع گیاهی خوبی برای امگا 3 است.
  3. مرکبات مانند پرتقال و لیمو ویتامین ث را تامین می‌کنند.
  4. مغزها و دانه‌ها منبع خوبی برای روی و ویتامین ای هستند.
  5. میوه‌جات غنی از فلاونوئید مانند تمشک، گیلاس و شاتوت از رگ‌های خونی حمایت کرده و به حفاظت از چشم کمک می‌کنند.
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا