طرز پخت حلیم بادمجان

تبلیغات

مواد لازم جهت پخت حلیم بادمجان برای 8 نفر:

  • گوشت گوسفندی بدون استخوان و بدون چربی: 1 کیلو
  • بادمجان قلمی: 500 گرم
  • نخود: 2 پیمانه (هر پیمانه معادل یک لیوان دسته دار معمولی)
  • نعناع خشک: 2 قاشق سوپ خوری
  • پیاز سرخ شده: 3 قاشق سوپ خوری
  • گردوی خرد شده: 100 گرم
  • کشک: به اندازه دلخواه
  • نمک: به میزان لازم

طرز پخت
گوشت را خرد می کنیم و با نخود می پزیم. سپس بادمجان را پوست کنده و حلقه می کنیم و به گوشت و نخود پخته شده اضافه می کنیم. بعد از اینکه آب غذا کاملاً تبخیر شد، مواد را با گوشت کوب کاملاً می کوبیم و له می کنیم. گردو را هم اضافه می کنیم. در ظرفی جدا، کمی روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم. روغن که داغ شد نعناع خشک را در روغن کمی تفت می دهیم و به حلیم اضافه می کنیم. نمک را هم می ریزیم.

در نهایت حلیم بادمجان را در ظرف می کشیم و روی آن را با کشک تزئین می کنیم.

در هر بار کم یا زیاد کردن چاشنی، غذا را بچشید تا غذا طعم دلخواه را بگیرد.

تبلیغات
خرید شارژ تلفن همراه، شارژ مستقیم، کارت شارژ ، شارژ وایمکس ایرانسل، گیفت کارت، آنتی ویروس و پرداخت قبوض

[toggle title=”برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.” state=”close” ]

مقاله آموزشی «طرز پخت حلیم بادمجان»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا کتاب با هم به آشپزخانه برویم، نوشته ی فاطمه فهیمی از انتشارات نظری، منتشر شده در اردیبهشت 1392 با شابک 4-104-289-600-978 به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.

[/toggle]

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا