خانه / آموزش / سبک زندگی / غذا / طرز پخت خورشت فسنجان
نیازمندی های رایگان خرید و فروش، استخدام، خدمات و…

طرز پخت خورشت فسنجان

مواد لازم جهت پخت خورشت فسنجان برای ۵ نفر:

  • مرغ: نیم کیلو
  • مغز گردو آسیاب شده: ۲۵۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و زردچوبه: به میزان دلخواه

طرز پخت
پیاز را سرخ می کنیم. خوب که رنگش طلایی شد مغز گردوی آسیاب شده را اضافه می کنیم و با پیاز تفت می دهیم. زردچوبه، نمک و رب انار را هم می ریزیم.  مرغ تکه شده را هم به پیاز داغ و گردو اضافه می کنیم. در قابلمه نصف پارچ آب می ریزیم. بعد از اینکه آب قابلمه جوشید، هر پانزده دقیقه، نصف فنجان آب سرد به غذا اضافه می کنیم تا گردو روغنش را پس بدهد. این کار را چندین مرتبه انجام می دهیم سپس حرارت را کم می کنیم تا خورشت جا بیفتد.

خورشت فسنجان با ذائقه های مختلف سرو می شود، شما می توانید بسته به ذائقه خود مقدار شکر را کم و زیاد کنید.

در هر بار کم یا زیاد کردن چاشنی، غذا را بچشید تا غذا طعم دلخواه را بگیرد.

برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.

برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.

مقاله آموزشی «طرز پخت خورشت فسنجان»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا کتاب با هم به آشپزخانه برویم، نوشته ی فاطمه فهیمی از انتشارات نظری، منتشر شده در اردیبهشت ۱۳۹۲ با شابک ۴-۱۰۴-۲۸۹-۶۰۰-۹۷۸ به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

دیدگاه خود را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود. بخش های الزامی با * مشخص شده اند. *

*

x

پیشنهاد یو سی برای مطالعه

طرز پخت قلیه ماهی

طرز پخت قلیه ماهی

مواد لازم جهت پخت قلیه ماهی برای ۵ نفر: ماهی: ۵ تکه ...