طرز پخت باقلا پلو با ماهیچه

تبلیغات
HiU Company

مواد لازم جهت پخت باقلا پلو با ماهیچه برای ۵ نفر:

  • برنج خیس شده: ۵ پیمانه (هر پیمانه معادل یک لیوان دسته دار معمولی)
  • گوشت ماهیچه: ۵ عدد
  • باقلا سبز یا خشک: ۱/۵ کیلو
  • شوید تازه یا خشک: ۱ کیلو
  • روغن: ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک: به میزان لازم

طرز پخت
ماهیچه ها را همراه با یک پیاز، زردچوبه و نمک، سه تا چهار ساعت در آب می پزیم.

وقتی آب برنج به جوش آمد همراه با برنج، باقلاهای تازه را هم در آب می ریزیم. (در صورتی که از باقلا خشک استفاده می شود، باقلاها را به مدت دو ساعت در آب می پزیم، بعد به برنج اضافه می کنیم.) زمانی که برنج مغز پخت شد، آن را آبکش می کنیم. کمی روغن در قابلمه می ریزیم بعد نان می گذاریم. یک کفگیر مخلوط برنج و باقلا را در قابلمه ریخته و کمی شوید خشک یا تازه روی برنج می ریزیم. تا آخر همین کار را (یک لایه برنج یک لایه شوید) ادامه می دهیم.

وقتی ماهیچه ها پخت و آب ظرف کشیده شد و برنج هم دم کشید، غذا آماده است.

در هر بار کم یا زیاد کردن چاشنی، غذا را بچشید تا غذا طعم دلخواه را بگیرد.

برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.

مقاله آموزشی «طرز پخت باقلا پلو با ماهیچه»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد. در این راستا کتاب با هم به آشپزخانه برویم، نوشته ی فاطمه فهیمی از انتشارات نظری، منتشر شده در اردیبهشت ۱۳۹۲ با شابک ۴-۱۰۴-۲۸۹-۶۰۰-۹۷۸ به عنوان منبع اصلی مورد استفاده قرار گرفته است.

برچسب ها
تبلیغات
HiU Company

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط