طرز پخت کباب حسینی (چوبی)

مواد لازم جهت پخت کباب حسینی یا کباب چوبی:

  • گوشت سردست گوسفند یا گوساله: 400 گرم
  • پیاز: 3 عدد
  • فلفل دلمه ای: 2 عدد
  • گوجه فرنگی: 4 تا 5 عدد
  • روغن: 2 قاشق سوپخوری
  • زردچوبه: 1 قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل و ادویه: به میزان لازم

طرز پخت

برای تهیه کباب حسینی (چوبی) گوشت را پاک کرده و به قطعات 3 سانتیمتر خرد کنید. برای هر سیخ، چهار تا پنج قطعه گوشت کافی است.

پیاز و فلفل دلمه ای را حلقه حلقه کرده و داخل تابه بگذارید و نمک، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید.

گوشت را به سیخ زده، روی آنها بگذارید و در آخر گوجه فرنگی حلقه شده را روی آنها بچینید. درب تابه را ببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شوند.

سیخ را از تابه در آورده و مواد پخته شده را در دیس بریزید و کباب ها را روی آن چیده و با برنج یا نان سرو کنید.

زمان پخت کباب حسینی، یک ساعت می باشد و شما می توانید آن را همراه با سالاد شیرازی، سبزی خوردن و یا سیر و زیتون میل نمایید.

منابع

مقاله آموزشی «طرز پخت کباب حسینی (چوبی)»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

دکمه بازگشت به بالا