خانه / آموزش / سبک زندگی / غذا / طرز پخت کباب حسینی (چوبی)
okko.ir

طرز پخت کباب حسینی (چوبی)

مواد لازم جهت پخت کباب حسینی یا کباب چوبی:

  • گوشت سردست گوسفند یا گوساله: ۴۰۰ گرم
  • پیاز: ۳ عدد
  • فلفل دلمه ای: ۲ عدد
  • گوجه فرنگی: ۴ تا ۵ عدد
  • روغن: ۲ قاشق سوپخوری
  • زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل و ادویه: به میزان لازم

طرز پخت
گوشت را پاک کرده و به قطعات ۳ سانتیمتر خرد کنید. برای هر سیخ، چهار تا پنج قطعه گوشت کافی است.

پیاز و فلفل دلمه ای را حلقه حلقه کرده و داخل تابه بگذارید و نمک، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید.

گوشت را به سیخ زده، روی آنها بگذارید و در آخر گوجه فرنگی حلقه شده را روی آنها بچینید. درب تابه را ببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شوند.

سیخ را از تابه در آورده و مواد پخته شده را در دیس بریزید و کباب ها را روی آن چیده و با برنج یا نان سرو کنید.

زمان پخت کباب حسینی، یک ساعت می باشد و شما می توانید آن را همراه با سالاد شیرازی، سبزی خوردن و یا سیر و زیتون میل نمایید.

برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.

برای مشاهده منابع اینجا کلیک کنید.

مقاله آموزشی «طرز پخت کباب حسینی (چوبی)»، نتیجه ی تحقیق و پژوهش، گردآوری و نگارش هیئت تحریریه پورتال یو سی (شما می توانید) می باشد.

لقمه های انگلیسی

دیدگاه خود را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود. بخش های الزامی با * مشخص شده اند. *

*